Nu am mai scris demulta vreme pe topic-ul dedicat masinii mele dar acum s-a intamplat ceva ce cred ca merita pus sus
si anume mi-am pus jantele de 17 (vara) si mi-am vopsit etierii rosii.
Sambata am plecat hotarat la valea Draganului cu gandul sa-mi schimb jantele si sa-mi vopsesc etrierii, toate bune pana cand am ajuns si am vazut ca ploaia nu se mai opreste . Totusi am zis ca nu-mi schimb jantele fara sa vopsesc etrierii ca apoi nu o sa imi vina sa le mai dau jos doar pentru etrieri , asa ca am improvizat un acopersi din folie la intrarea in garaj si m-am apucat de treaba .
Obiecte folosite :
Kit de vopsea etrieri Motip (Vopsea , intaritor, leaner si pensula)
Perie de sarma (pe care am si terminat-o de la cat am frecat
)
Hartie abraziva (smirghel)
Uscator de par (avand in vedere conditiile meteo m-am gandit ca ar ajuta la uscare)
Rabdare si tutun
Totul a decurs bine , pe fata am ridicat amandoua rotile deodata asa ca am lucrat in paralel .
Am curatat bine cu peria de sarma apoi cu smirghel, am dat bine cu cleaner am lasat sa se usuce si apoi inca o tura de frecat cu peria si smirghelul iar in final curatat iar cu cleaner - acestia au fost pasii pentru fiecare etrier.
Am dat cu doua straturi iar dupa fiecare strat am uscat c-am 15 minute cu uscatorul.
Dupa ultimul strat am uscat iar si am mai lasat c-am 15 minute sa stea apoi am montat jantele , iar cu masina nu am circulat pana azi dimineata cand vopseaua s-a facut foarte fromos are un super luciu parca ar fi de sticla
.
O sa pun cateva poze facute la fata locului cu telefonul mobil.
O singura mentiune culoarea din poze nu este foarte relevanta , a iesit c-am spre roz si c-am pala , in realitate etrierii sunt rosii ca sangele
si luciosi parca ar fi de sticla .
Attachment:
File comment: C-am asa au aratat dupa ce i-am curatat . . . destul de bine zic eu.
P270210_17.03.jpg [ 197.9 KiB | Viewed 1163 times ]
Attachment:
File comment: Uscarea dupa primul strat :)
P270210_14.57.jpg [ 228.47 KiB | Viewed 1163 times ]
Attachment:
File comment: Rezultatul dupa doua straturi
P270210_14.54.jpg [ 232.72 KiB | Viewed 1163 times ]
Attachment:
P270210_14.53.jpg [ 234.84 KiB | Viewed 1163 times ]
Attachment:
P270210_14.54_[01].jpg [ 217.25 KiB | Viewed 1163 times ]
Attachment:
P270210_14.55_[01].jpg [ 189.25 KiB | Viewed 1163 times ]
Attachment:
P270210_14.55.jpg [ 234.28 KiB | Viewed 1163 times ]