Alexandrus Quote:
Nu e bine, nu ai venit cu link la zeperfs, nimic, ai turnat prostia asa, pe gol ?
Pana una alta se pare ca tot am "dresat" fo' doi de pe forum cu zeperfs
).
in esenta, ce am spus eu era un exercitiu de imaginatie si nu s-a dorit o concluzie savanta in urma unei expertize riguroase cu bastinasi pe bancheta de piele a GTA-ului. mi-ar fi si mila sa zic drept. chiar si daca ar fi vorba de a ta masina
.
Pentru multi de pe forum, si de pe planeta in general, e greu sa realizeze ca expresii de genul "nu cred"/"cred"/"parerea mea e ca..." sunt folosite fiindca autorul nu are neaparat pretentia de a incorpora adevarul absolut in propozitiile care incep cu astfel de expresii.
Iar in acest subiect de versus, daca ne referim strict la versusul in cauza, de acceleratie in linie dreapta cu TBi de 240cp(presupus) si GTA mult mai ingreunat, evident ca e destul de subiectiva comparatia, si nu e foarte clar cine si cum.
Ca o concluzie la trimiterea la zeperfs, eu cred ca e o unealta cat de cat utila in anumite scopuri. Nu tine loc de adevar, mai sunt si destule erori, dar, cu siguranta sunt informatii mult mai credibile decat cele ale unor bieti neexperimentati si teribilisti utilizatori de covrig care trag concluzii de 3 lei cu pretentie de adevar fara nicio dovada serioasa(De genul: "Sunt egalul lui", "Am batut pe cutare")! in special cu amaratele alfite din noua generatie. nu mai zic de "sportivele" dizaluri.