82sas Quote:
Ceva detalii legate de Fest? Nu de alta dar mai sunt 4 luni pana in August.
Detalii, hmm... In weekend plecam in Grecia la Serres sa vorbim cu grecii si bulgarii despre evenimentul de pe Trans. In functie de ce promisiuni de participaree primim de la Greci, Sarbi, Bulgari si Unguri decidem amploarea evenimentului. Revenim saptamana viitoare.
UPDATE!
Tocmai ne-am intors de la Serres/Grecia unde am fost plecati in weekend la intalnirea nationala a clubului lor. Am prins doar o zi din cele trei insa a fost suficient cat sa ne facem o idee despre cum organizeaza ei un track day si despre atmosfera din jurul evenimentului. Cu siguranta anul viitor vom merge mai multi, impreuna cu masini pregatite pentru circuit.
In alta ordine de idei, am discutat cu grecii si bulgarii despre evenimentul nostru de pe Transfagarasan. Ambele cluburi si-au confirmat prezenta si sprijinul in organizarea evenimentului asa ca ramane sa stabilim detaliile. Vom renunta in acest an la ideea de a inchide drumul pentru o "etapa" de raliu cu Alfe insa vom pregati o parte din eveniment pe Transfagarasan.
Avem doua variante pe care sa le luam in considerare:
1. Cazare si eveniment pe Transfagarasan la Balea Lac/Balea Cascada
2. Cazare 1-2 nopti in Sibiu. O zi de prezentare a masinilor in centrul orasului Sibiu. O noapte de cazare pe Trans plus "plimbarile" de rigoare pe unul dintre cele mai frumoase drumuri din lume
Vom incepe sa cautam locuri pentru cazare si in functie de aceste detalii von stabili si perioada exacta. Va ramane oricum pe la jumatatea lunii August.
Reiau ce spuneam pe 2 pagini mai devreme pentru cei care nu au urmarit atent topicul. Voi incerca in cateva zile sa lamuresc si data exacta, dupa care vom pune un banner pe forum.
@ibiza. Intervalul dat de mine in postul anterior sau in cel in care spuneam de jumatatea lunii august au fix acelasi sens. Nu cred totusi ca cineva se asteapta ca evenimentul sa aiba loc de marti pana joi asa ca nu vad o dificultate in a cauta in calendar datele weekend-ului de la jumatatea lui august.