marp Quote:
De fapt eu am facut cam 2200km ca sa primesc member kit-ul.
Si mai fac inca 2200 ca sa-l duc acasa...
Imi pare rau ca s-au creat neplaceri, daca stiam veneam in Romania mai tarziu...
nesimtitule,...cum ti-ai permis asa ceva...(evident ca glumesc, dar m-a distrat postul tau)
Acum, eu cand am primit member kit-ul ii stiam pe fondatori dupa 2 intalniri in buc in care eu am cam fost mormoloc, si dupa cateva beri/pahare de vin la fest,...deci nu cred ca se poate pune problema de pile.
Punctul 2: atata timp cat unii, din care majoritatea sunt acei membri fondatori, fac munca de voluntariat, eu cred ca nu trebuiesc trasi la raspundere, ci doar apreciati. Eventualele remarci ar trebui, in acest caz, sa fie constructive si nu distructive. Tragerea la raspundere se va face abia in momentul in care cei alesi sa conduca destinele acestei asociatii vor fi votati si vor avea o leafa. Atunci intr-adevar ei vor putea fi judecati, inlaturati, criticati, etc.
Adevarul e ca si eu, ca oricare alt muritor de rand, am avut momente in care nu am fost de acord cu deciziile luate, dar pana la urma oameni suntem si suntem supusi greselilor. Dar avand in vedere ca aceia care au avut puterea de decizie au luat aceste decizii benevol, si nu impusi de functie, m-am conformat, respectand munca voluntara depusa de acestia.
Sunt foarte curios, cati din cei care acum critica, au de gand sa se anunte candidati la alegeri, atunci cand se vor organiza. Intreb asta in bunul spirit romanesc: dupa razboi, multi viteji se-arata.
In afara de asta, in momentul in care critici sau contesti ceva, trebuie sa ai si o solutie, ca sa fi justificat. Nu sa fie ceva de genul: "Dom'le nu e bine sa se faca asa!", "dar cum sa se faca?", "nu stiu"....total gresit, asta e critica distructiva, nu constructiva.
asadar....
PS: @alexx: vin duminica si aduc si tricoul cel care mi-ar sta peste buric
sa il schimb cu unul sub buric