Incredibil cat timp a trecut de la ultima postare pe aici, si mai ales km: am trecut de 80k deja petrecuti impreuna.
Probabil motivul lipsei de updates este faptul ca masina de pe la 50k km a trecut (aproape) exclusiv in folosinta sotiei, de cand a plecat giulietta alba. Pana in acest moment mari chestii nu au fost de facut, totusi:
- la 70k km s-a curatat galeria de admisie( depuneri mari, desi masina e alergata, colmatarea era nasoala iar la mers motor in gol avea anumite fluctuatii de turatie). Dupa curatare s-a rezolvat problema cu turatia, totul e la loc normal, iar cu ocazia asta am schimbat si distributia, ca tot trebuie data jos ca sa cureti admisia
. Toata operatia facuta de Ionut Draghia, la service AI Militari bineinteles.
- la 83k km masina a beneficiat de un mic rasfat, respectiv extindere garantie pentru 2 ani, serviciu oferit de Autoitalia(ceva aparut de curand - intrebati la ei daca va incadrati). Deci inca 2 ani de no stress pentru mine, nu ca cei petrecuti pana acum ar fi fost atlfel.
- la 84k(adica azi) masina a dat si prima eroare din viata ei, check engine aprins, motivul fiind un senzor de pe evacuare(tocmai in spate, la toba finala), care se pare ca e vine pe 2 producatori, din care unul nu prea functioneaza, iar celalalt nu se mai gaseste. Vedem cum rezolv, momentan merge fara probleme, face regenerarile, trage, etc.
Urmeaza sa schimb anvelopele de vara, cele de iarna deja au fost schimbate(am luat Firestone Winterhawk - ma declar multumit) si probabil sa o duc la cosmetica si intretinere la maestru Cristi(DUB) pentru a revigora si pastra atat interiorul cat si vopseaua exterioara.
In final, ca de obicei, there goes a picture, ca sa nu uite lumea despre ce am trancanit aici.