Sa mai dezmortim putin topicul..
Anul asta aveam ganduri mari cu GTVul: sa rezolv tot ce tine de mecanica si sa-apoi sa intre la vopsit, totul pana la Festul ce n-a mai fost sa fie
Imi mai lipseau pragurile din kit-ul de CUP; pentru ca de cativa ani n-am reusit sa ma lipesc de o pereche OEM la un pret digerabil, am comandat un set de replici prduse in Grecia. Au venit in plina pandemie si nu m-au gasit acasa, motiv pentru care zac si-acum in pod la Mugurel. Nici macar nu le-am vazut, sper sa fie ok..
Pe partea mecanica decisesem sa scap de tot ce inseamna scurgeri de ulei. Am inceput de sus, pentru ca distributia avea deja 3 ani, asa ca am schimbat kit-ul de distributie si accesorii, si-am pus variator nou (cel de pe masina fiind doar reconditionat cand s-a refacut motorul). Am schimbat cu ocazia asta simeringurile de la axe si garnitura de capac de la culbutori. Si termostatul, de care efectiv uitasem la ultima interventie.. Desi probabil se intelege ca am facut toate cele cu mana mea, evident ca de operatiuni s-a ocupat un profesionist, eu doar am comandat piesele
Tzivi s-a ocupat de toate, inclusiv preluat si livrat masina, multa vreme dupa nici macar n-am mers cu ea
Ar fi urmat partea de jos, adica demontat cutie, schimbat kit de ambreiaj, identificat si remediat zgomotul de care ma tot plang de cateva pagini incoace (posibil diferential), inlocuit simering palier si doapele de la cutie. Intre timp am constatat ca curge si caseta de directie, deci ar trebui si ea recoonditionata..
Doar ca intre timp s-a intamplat Spiderul
GTVul trece asadar din nou pe locul 2..
Si cum garajul de la Constanta a ramas liber odata cu plecarea Spiderului 916, l-am adus aici sa-si petreaca iarna.
Las si cateva poze dinaintea lungului somn ce va urma (probabil o sa-l mai scot din cand in cand sa-l dezmortesc..)
Attachment:
IMG_1834.jpg [ 2.62 MiB | Viewed 2008 times ]
Attachment:
IMG_1862.jpg [ 3.3 MiB | Viewed 2008 times ]
Attachment:
IMG_1885.jpg [ 2.31 MiB | Viewed 2008 times ]
Attachment:
IMG_1892.jpg [ 2.94 MiB | Viewed 2008 times ]
Attachment:
IMG_1893.jpg [ 2.87 MiB | Viewed 2008 times ]