Salut tuturor,
Sunt membru Alfaclub din august 2007, cand am intrat in gasca voastra cu o Alfa155 care mi-a ramas si acum la suflet, apoi in noiembrie 2008 mi-am mai luat o italianca cu nume de botez 156; un 1.8ts, 2002, facelift interior, simpla.
Micile modificari au inceput cu un schimb de jante, apoi cu montarea unui kit xenon, apoi cu inlocuirea filtrului de aer cu unul sport iar curand cu adaugarea unui kit exterior plus evacuari finale de la Cadamuro design.
In poze se pot vedea micile modificari.......la exterior sunt destul de substantiale, lipsesc praguri si un eleron, insa la motor sunt mci cu adevarat, chiar inexistente.
Cel mai mult apreciez sinceritatea voastra in comentarii; sa nu aveti retineri la critici, orice e urat sau nelalocul lui poate eu nu vad....ca na, e a mea si totul mi se pare frumos, insa din 'exterior' se poate observa orice.
Vizionare placuta si voi reveni cum vor aparea si alte modificari........cum fac rost de bani....
Ordinea modificarilor e inversa decat ordinea in care sunt afisate pozele......oricum se vad etapele.
Attachments: |
File comment: La inceput, fara modificari
fata.jpg [ 66.92 KiB | Viewed 1834 times ]
|
File comment: La inceput, fara modificari
P8252255.jpg [ 81.31 KiB | Viewed 1834 times ]
|
File comment: I-am pus jante :)
cu jante.jpg [ 76.99 KiB | Viewed 1834 times ]
|
File comment: Am sticker-ito, multumesc celor din Constanta, Victor VKV si gasca.....nu v-am uitat!
sticker2.jpg [ 72.79 KiB | Viewed 1834 times ]
|
File comment: Eu cu italianca mea, ne-am luat la imbratisat!
la treaba 02.04.2009.jpg [ 83.06 KiB | Viewed 1834 times ]
|
File comment: In final, fata e gata
fata 02.04.jpg [ 81.64 KiB | Viewed 1835 times ]
|
File comment: Poza mea preferata!
lateral.jpg [ 91.59 KiB | Viewed 1835 times ]
|
File comment: E gata
lateral-spate.jpg [ 83.99 KiB | Viewed 1835 times ]
|
lateral2.jpg [ 79.38 KiB | Viewed 1835 times ]