DiCK Quote:
He he nu imi vine sa cred cata lume mi a raspuns la acest post.
Multumesc la taoata lumea pentru replay uri!
1.Cu placutele de frana spate imi recomandati sa merg la service? daca nu dispun de acea presa speciala? sau pot improviza cumva o presa? (ma gandeam ca pot roti pistonul cu o cheie de flex
)
2.Din ce am citi inseamna sa schimb prima data becurile cu unele potrivite si sa vad daca mai apare acea eroare, pentru ca io nu am un fir special pentru senzor. Becul are doar 2 fire + si -, nu are si al treilea fir pentru senzor (sau nu am inteels io bine)
3. Imi poate spune cineva de unde pot achizitiona unu sau 2 tweetere (in cazul in care nu se vand separat)? Si cum pot remedia aceasta problema a lor? Treduie sa desfac trecerea acea cu burduf dintre usi, sau sunt conectate de difuzoarele din fata si este suficient sa desfac fetele la portiere?
Va salut!
ADI
Salut si bine ai venit printre noi,
Eu am schimbat acum cateva zile placutele de pe spate si m-am cam chinuit un pic in lipsa unei scule speciale;
Am apasat pe acel piston cu o presa normala iar cu o cheie reglabila (mox, franceza, etc) mai subtire in cap, roteam pistonul.
Se roteste in sensul normal de desfacere a unui surub, pentru a-l cobora.
Nu e foarte greu deoarece nu ai mult de rotit.
MARE GRIJA cum apuci cu franceza sau moxu sa nu ciupesti burduful acela de cauciuc, care e in jurul pistonului.
Eu eram cat pe ce.........
E mai usor daca te mai ajuta cineva.......unul impinge cu ceva pistonul sau strange presa (daca ai), in timp ce altul roteste de pistonas; se incurca putin mainile
dar merge pana la urma.
Te ajut cu mare placere daca intampini probleme. Eu le-am schimbat la mine si stiu cat de cat detaliile.
Nu uita sa gresezi putin pe acolo cam ce e in miscare, alea doua suruburi pe care culiseaza, santurile pe care se misca placutele de frana....vezi tu acolo.
Numai bine