La insistentele din mesaje private iti voi raspunde:
Allex Quote:
muzica si Jante stock inseamna? "Jantele" de tabla care trebuie sa le aiba ca sa poata merge? Sau ai niste jante de aliaj , de 15? Stopurile si muzica cred ca am inteles...
Jante stock inseamna jante aliaj pe 15", cele cu care a venit masina atunci cand am cumparat-o..
Allex Quote:
In principiu m-ar interesa ceva sub 90 mii km, si cred ca a ta are niste optiuni la prima vedere pe care momentan nu mi le permit(piele, dublu clima..etc)
Aici tine de alegerea ta, poti cumpara in banii disponibili o masina cu ceva mai multi kilometri dar super bine echipata, sau poti cumpara o masina cu kilometri mai putini, dar pana si fara dotarile de bun simts (adica un coputer de bord, o cotiera, dunno..). Both cases, depinde mult cum a fost tinuta masina, ma refer aici la ulei de calitate, bujii, etc (sunt primele exemple care mi-au venit in minte), sunt convins ca gasesti masina distrusa in 50 000 km si masina in stare impecabila la 150 000 km.. eu am condus passat cu 320 000 km la bord inainte de Alfa
Allex Quote:
in afara de 8500 de euro crezi ca mai trebuie adaugat ceva la distributie sau alte mici probleme pe care le-ar avea masina dupa cum mentiona alexmirica? Sau exemplarul tau e impecabil tehnic si estetic la momentul acesta? Banuiesc ca accepti orice fel de teste...
Distributia a fost schimbata acum mai putin de 1 an, timp in care am rulat cam 25 000 km cu masina. Din punctul meu de vedere schimbarea distributiei nu este necesara, dar daca vrei sa stai tu cu inima impacata..
Si nu, nu este impecabila tehnic si estetic.. Daca cauti asa ceva ar trebui sa incerci sa iti iei o masina noua
Cu toate ca nici asa nu e nimic sigur (apropo de patania lui georgecristian
) Stiu, cu totii ne dorim masini puternice dar cu consum mic, super echipate dar ieftine, dar din pacate nu orice e posibil. Masina poate rula bine merci in starea actuala, in timp si in functie de buget ar trebui sa lucrezi la partea de articulatii. Estetic vorbind, beneficiez de inca 3 luni de full casco, deci se poate rezolva orice cu costuri 0.
Cam la ce teste te-ai gandit? Atata timp cat nu afecteaza cu nimic starea masinii si le facem pe banii tai, sigur!
Daca esti intradevar interesat de masina vorbim in privat.
Succes