Ati auzit vreodata cum suna un V6 Arese ? Un marait inconfundabil , care iti ramane in ureche mult timp dupa ce ai scos cheia din contact . Cand am auzit prima oara muzica asta la V6-le lui Razvan ( pe care chiar l-am rugat in gluma sa-mi faca si mie un cd pe care sa-l ascult in TS-ul meu ) mi-am promis ca o sa am si eu unul . Nu credeam ca va fi asa de curand , dar , fortat de despartirea de GTV si cu o aliniere favorabila a astrelor (alea de pe cer , nu alea la care va ganditi voi carcotasii
) am ajuns sa o cunosc pe actuala dragoste .
Credeam ca va fi o dragoste mai asezata , mai matura , dar de unde ! Am intalnit o mica bestie , care m-a fermecat cu glasul ei care cere numai "bice" . Deci , din nou dragoste cu nabadai .
Masina deocamdata arata la fel cum a venit pe lume ,in 2001, adica varianta de echipare Veloce , cu jantele pe 15" , suspensii stock,piele Momo Tan , culoare Rosso Proteo . Pare foarte bine intretinuta, a venit cu un istoric de service complet de la Auto Imola .
Cel care a verificat-o inainte de cumparare m-a asigurat ca motorul trage super ok si ca nu ar fi loc de mai bine , decat daca ar scartai rotile si in a cincea (cred ca v-ati prins ca Mirica e cel care a dat OK-ul final)
Plusuri : adio variator
adio 8 bujii enorm de scumpe
acceleratie incredibila
cutie de viteze foarte bine etajata
fetele mirate de bmw-isti si haudisti cand ii maturi pe banda 1
Minusuri : suspensii de barcaz
frane un pic subdimensionate
tendinta subviratorie mai accentuata datorata greutatii mai mari pe puntea fata
Deocamdata , dupa schimbul distributiei , al unui brat superior fata si , ca un mic moft , alt HU (Alpine CDE103BT) , care m-au cam secat de bani , nu prea mai e loc de upgrade-uri prea curand , dar cand ne apucam astea ar trebui sa insemne:
- suspensii mai in toate mintile
- frane (deocamdata nu ne dam la curse asa ca sunt bune si astea)
- jante GTA
- faruri GTA style
- praguri laterale , macar cele de pe sport-pack
- evacuare sau macar finala ragazzon
Special thanks to :
Gabi Dima
Alex Mirica
Oana
Revin cu poze un pic mai tarziu