It is currently 16 Nov 2024, 13:31

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 34 posts ]  Go to page Previous 1 2
Author Message
PostPosted: 23 Jan 2009, 00:22 

toshy Quote:
misto masina - sa te bucure cat mai mult :)

dar eu am ceva cu campu'. si tu si draga mea zapper daca tot faceti offroad... se gaseau alternative mai ieftine si mai portrivite :)
Eu incercam sa conving masina sa manance iarba... Poate scap de cumparat benzina. :)
Dar nu a vrut nicicum.

PostPosted: 23 Jan 2009, 12:45 

Frumos "atelajul" si il prinde bine culoarea.
Multi km fara probleme impreuna (pe drumuri, dealuri si campii :)) )...

Apropo, pe unde e facuta ultima poza?

AR159 2.2 JTS
Subaru Forester 2.0x - Mountain ride
TLC KDJ120 - Ultimate ride

PostPosted: 23 Jan 2009, 22:22 

radu Quote:
Frumos "atelajul" si il prinde bine culoarea.
Multi km fara probleme impreuna (pe drumuri, dealuri si campii :)) )...

Apropo, pe unde e facuta ultima poza?

La 5 Km nord de Pasul Mestecanis. :D
Ii place iarba :wink:

PostPosted: 23 Jan 2009, 23:05 

Car: AR 156 1.9 JTD
Ar fi fost mai fain daca iarba era verde, era contrastul mai mare si cred ca ar fi iesit in evidenta mai bine liniile caroseriei.
Oricum, masina e superba, sa o conduci cu placere si fara surprize.

PostPosted: 07 Feb 2009, 18:31 

Salutare,

Am bagat masina in service marti 03.02 pe la ora 9.30 pentru schimbat spoiler, indreptat capota, schimbat blocul de faruri, parbriz etc.
Miercuri pe la ora 14 masina avea parbrizul schimbat, capota aliniata si grunduita, farurile schimbate si aripa grunduita. Spoilerul erea dat jos. M am bucurat mult crezand ca mi iau masina pana vineri dar m am inselat.

Ca tot am bagat masina in service i am rugat sa imi schimbe si pompa de servo care face figuri cand e la rece, un arc de la pedala de ambreiaj care a cedat, sticla de la lampa de marsalier----astea constatate si comandate inainte pe garantie. Bineinteles ca pompa de servo nu venise pana marti.

Are cineva idee cat or sa mai tina masina in service?
Ca nu inteleg ce dureaza atata vopsitul elementelor mai sus mentionate.

PostPosted: 20 Mar 2009, 19:11 

ehee,asteptarea este ceva normal pentru service-ul alfa romeo...bafta in continuare

PostPosted: 21 Mar 2009, 14:19 

Intre timp Felipe si-a rezolvat problema,masina a fost vazuta si pe la intalnirile din Bucuresti...

PostPosted: 21 Mar 2009, 16:08 

Scuze,

Am ramas dator cu niste explicatii legate de aventura mea in service ul AR.
Masina a fost gata dupa o saptamana, insa a fost vopsita alta nuanta de alb. Si capota nu venea cum trebuie. Au bagat masina la revopsit. A fost gata in cateva zile. Insa vopseaua nu iesea. Am vb la telefon cu domnul Tomescu - seful de service (un om de nota 10) care mi a dat asigurari ca totulse va rezolva.
In tot acest timp firma de asigurari trebuia sa faca plata insa dupa ce au spus telefonic ca s a acceptat plata integrala a devizului. Au transmis prin fax un accept de plata pe o suma mai mica cu 1300 lei argumentand ca diferente este din capitolul manopera.
Si toate astea dupa ce am facut o saptamana presiuni sa se plateasca.
Faza tare este ca am luat dosarul si am fost peste cei de la firma de asigurari.(ASIROM)
Explicatia lor a fost ca folosesc un soft ce calculeaza automat devizele de repartaie.(AUDATEX).
Insa cand am cerut o copie dupa devizul scos de Audatex suma finala erea ci 2400 lei mai mare.
Am luat devizul si am plecat la service unde domnul Tomescu a spus ca nu a vazut asa ceva in viata lui.
Nu stiu exact cum si ce a facut, cert e ca intr o jumatate de ora mi au dat masina si o noua factura pe suma platita de Asirom sa o depun la firma de asigurari.
Am luat acea factura si am fost la asigurari unde am cerut sa vb cu un meneger. La discutia cu acesta am ridicat problema asupra faptului ca Asirom nu are decontare directa cu nici un service AR in Bucuresti. Si cand am vazut dosarul meu am inbunit, pe devizul Audatex domnul inspector taiase cu pixul si diminuase costurile. Sunt dispozitii la nivel de companie-a argumentat managerul. :bash:
Dupa ce i am explicat ca sunt insotit de un prieten ce lucreaza intr o companie de asigurari intr o functie importanta(a asistat la toata discutia) si ca nu se poate sa reduci costurile legate de manopera cu 50% si ca e total incorect ce au facut, managerul a spus ca se rezolva. Insa in acel moment am scos factura modificata de service ul AR, cu rugamintea sa l sune pe domnul Tomescu si sa i multumeasca si pe inspectorul care a analizat dosarul sa l dea afara. (Inspectorul acesta a avut nevoie de 3 min sa introduca usernam ul ASIROM-TEST7 in Audatex)

In concluzie nu va asigurati masinile la ASIROM.
Si atentie mare in service.

PostPosted: 21 Mar 2009, 22:31 

Car: 115/960
am patit ceva similar la Ominasig, dar ceva ma face sa cred ca asa e peste tot, si oricum nu face subiectul topicului..

Post new topic  Reply to topic  [ 34 posts ]  Go to page Previous 1 2

All times are UTC+03:00