Un tigan merge la un dealer de Ferrari si cumpara cea mai puternica masina din magazin. A doua zi se intoarce cu masina si spune ca transmisia e stricata... Dealeru' se uita, intelege ca transmisia e stricata si ii da tiganului alta masina in locul celei cumparate. Urmatoarea zi tiganul... iar cu masina varza. Dealerul, nedumerit, il scoate pe tigan pe circuit: - Ia arata-mi si mie cum tu schimbi vitezele ca sa inteleg care-i problema... Incepe tiganu cu 1-a, a 2-a, a 3-a, a 4-a, a 5-a, a 6-a, dupa care cu un tipat de nebun striga: - Si acu' RACHETAAAA fu**i mortii ma-siii!!!!!! ... si schimba in "R"
====================================
Scufita Rosie prin padure, noaptea, se plimba, canta si danseaza cu cosuletul in mana.
Apare lupul:
- Hmmm, mai Scufito, nu ti-e frica sa te plimbi singurica noaptea prin padure?
- Nu, lupule, de ce sa-mi fie frica? Bani nu am... sa ma f** imi place...
----------------------------------------------------
La Bula vine un vecin:
- Auzi ma Bula, vrem sa tapetam camera de zi, si e la fel de mare ca a ta. Tu cand ti-ai tapetat cate suluri ai cumparat?
- 14.
- Multumesc. Dupa 2 saptamani se intalnesc:
- Auzi ma tampitule, am cumparat 14 suluri si 4 mi-au ramas in plus.
- Pai si mie...
------------------------------------------------------------
Profesorul, la examen intreaba studentii:
- Intrebare de "nota zece": cum ma numesc?
Toti tac.
- Intrebare de "nota opt": la ce obiect aveti examen?
Toti tac.
- Intrebare de "nota cinci": ce culoare are manualul?
Din ultimele randuri se aude o voce:
- Vrea sa ne pice, muistu!
------------------------------------------------------------
O femeie cauta un cadou pentru sotul ei. La un moment intra intr-un pet-shop si se opreste in fata unei broaste. Pretul afisat era exorbitant:10000eur. Il intreaba pe vanzator: - Ce are de special broasca pt. a costa asa de mult??? - Face sex oral mai bine decat o zeita. Femeia isi zice atunci ca ar fi un cadou f. original si ca in mod sigur o sa-i faca placere barbatului ei. Cumpara broasca si pleaca bucuroasa. Seara i-o ofera barbatului ei ii ureaza la multi ani si se duce la culcare. Pe la 3 dimineata o trezesc niste zgomote ciudate. Sotul ei nu era langa ea. Era in bucatarie cu sortul pus plin de faina din cap pana-n picioare, cu borcane desfacute peste tot, etc. si cu broasca langa el. - Dar ce faci draga la ora asta? - O invat sa faca mancare... dupa asta... poti sa te cari!!!
|