zet Quote:
Crysti Quote:
zet Quote:
in legatura cu sunetul acela la franare...nu ar putea sa fie bucsele de la bara stabilizatoare de pe spate sau chiar cele de pe fata?
zet foarte probabil la service cand a fost mi-a verificat tot cu exceptia de ceva brat in spate superior si cred ca acolo ar fi, trebuia schimbate bucsele de acolo oare ?
sunetul se aude si cand pleci de pe loc mai tare , daca nu pun frane tari sau nu plec de pe loc tare atunci nimic.
si la mine se auzea la fel:daca franam tare trosnea, daca acceleram tare trosnea, daca luam o curba mai brutal in frana sau in acceleratie trosnea, daca luam maxim de volan pe loc si faceam o manevra trosnea si multe alte exemple.Dupa ce am schimbat bucsele de la bara stabilizatoare de pe fata toate aceste simptome au disparut
Problema este ca bucsele de la bara stabilizatoare nu prea se pot diagnostica decat prin excludere pt ca poti sa te apuci sa tragi cu mana sau cu ranga de bara cat vrei ca ea nu se va misca doar la forte mult mai mari se aud acele lucruri.
Daca simti ca si cum ti-ar da cineva cu un ciocan in podea cand franezi sau accelerezi poti sa-ti spun aproape sigur ca sunt acele bucse...apropo cati km are masina si unde sunt facuti?
zet ms de raspuns, exact sunetele care le enumeri tu se aud si mai ales cand e rece dimineata, la AI mi-a spus ala ca e din cauza greutatii si cand franezi , accelerezi sau faci virari bruste pe loc si ca trebuie sa unga pivotul
aia de acolo nu au nici o treaba cu Alfa Romeo parerea mea.
zet lamureste-ma si pe mine ca sunt in plop , ce anume ai schimbat si cat te-a costat ? masina are are 78000 km acum , am luat-o la 64000 in 2008