It is currently 01 Feb 2025, 18:54

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: 14 Mar 2009, 16:17 

Salutare .
Sunt un nou posesor de alfa romeo..si trebuie sa recunosc ca la inceput aveam si eu o parere foarte proasta despre masinile italiene.Dar,avand la dispozitie doar 3000 euro,era singura care se incadra,si sa imi si placa cum arata.Ca sa imi intaresc parerea despre italiene,imediat dupa ce am cumparat masina din germania,la cateva sute km de parcul auto,mi-a cedat pompa servo,ceva furtun ca norocul,cost reparatie 100 euro la ei(furtun + lichid servo+ manopera 1 euro pe minut :) )
Dupa ce am ajuns cu masina in tara,o bag direct la reprezentanta,la schimb de consumabile,si o verificare generala.Factura 14 milioane.Scot masina..si incep sa o savurez. Pot sa spun...ca am avut nevoie cam de o saptamana,ca vechiul meu Bmw(pisicutza de 192 cp) sa mi se para o vechitura..si felul in care conduce aceasta alfa,stilul pe care il are,sa ma faca sa ma simt mandru de masina mea.La o luna,cedeaza pompa de benzina..inca 7-8 mil reparatie,apoi nu mai recunoaste cheia,aveam nevoie de ceva cod,nervi si timp pierdut dar se rezolva.De atunci,nu am avut nici o alta problema la ea...pana acum:)
Telecomanda de la alarma si inchidere ...are baterie noua..se aprinde ledul,dar nu face nimic.Auzeam pe cineva,posesor de opel,ca pateste la fel,dar baga cheia in contact,apasa 5 secunde pe butonul telecomenzii,si se regleaza ceva ,apoi functioneaza perfect.La alfa este posibil asa ceva?
A doua problema..cand sunt in mers...si franez la un stop de exemplu,turatia scade pana la 200-300 rpm,apoi creste peste 1000,si se regleaza in urmatoarea secunda..ceea ce eu cred k nu e normal.
Si doresc sa intreb un posesor de alfa 156 1,8 144 cp...cam ce consum are..pentru ca a mea mananca cam 15-16 in oras la schimbat viteze pana in 3500 ture,si cam 9-10 in afara.Mi se pare cam mult.poate stie cineva.,daca asta e o problema.sau asa consuma toate.
Mama ce mult am scris..scuze..si poate ma puteti ajuta :)
Salutare

PostPosted: 14 Mar 2009, 19:09 

Car: 156 1.6 TS
La 3000 E cat ai dat pe ea...tre sa aiba si ceva probleme...dar toate au rezolvare...intai da un ''search" si-ai sa vezi ca problema cu turatu' s-a mai discutat...cat despre consum si eu am aceasta problema.A mea are 1.6 si manaca in oras peste 14 si afara 9..asa ca...cred ca e problema de ceva reglaje..In rest sa te bucuri de ea ca e masina!! CUORE SPORTIVO!!!

PostPosted: 15 Mar 2009, 03:16 

bun,acum am inteles si eu ce e cu turatiile la franare :)
cu telecomanda nu a avut nimeni probleme de genul ?
mentionez ca e telecomanda separata,nu pe cheie..are doar buton de alarma,si deschidere usi .
bafta !

PostPosted: 15 Mar 2009, 16:44 

treaba cu codul la cheie, cum ai rezolvat-o? sau s-a rezolvat de la sine? te rog un raspuns

de consum , ce sa zic, parca a mea nu consuma atat, si avem aceeasi motorizare

ps. si la mine mai cere codul cateodata, treaba se rezolva de la sine daca bagi cheia de mai multe ori, dar revine cand ti-e lumea mai draga:)

"After you drive an Alfa Romeo,anything else is..basic transportation!"

PostPosted: 15 Mar 2009, 21:44 

pentru codul de la cheie,am mers la reprezentanta,si mi-au spus ca trebuie sa am o cartela pe care scrie 2 coduri,cartela trebuia sa o primesc cand am cumparat masina.Nu o aveam,asa ca s-a facut comanda in Italia,si intr-o saptamana a ajuns cartela,a costat 220 ron ,si inca 60 ron manopera.Ei mi-au recomandat si o cheie noua,dar pretul era de 550 ron,asa ca nu am luat-o.

PostPosted: 18 Mar 2009, 01:09 

George B. Quote:
pentru codul de la cheie,am mers la reprezentanta,si mi-au spus ca trebuie sa am o cartela pe care scrie 2 coduri,cartela trebuia sa o primesc cand am cumparat masina.Nu o aveam,asa ca s-a facut comanda in Italia,si intr-o saptamana a ajuns cartela,a costat 220 ron ,si inca 60 ron manopera.Ei mi-au recomandat si o cheie noua,dar pretul era de 550 ron,asa ca nu am luat-o.
am avut exact problema pe care o ai tu la o Alfa 156 2.0 TS. ... pana nu am schimbat cheia nu s-a rezolvat. cand imi era lumea mai draga trebuia sa bag si sa scot cheia de cateva ori

Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC+03:00