...................................
din pacate, criza asta (existenta doar in imaginatia tuturor prostilor si credulilor) cred ca o sa ma oblige sa mai raman cu alfa inca un timp, pana o s-o pot vinde. in orice caz s4 inca nu e adus oficial la noi, deci nici o graba
pana atunci iar am facut tampenii si m-am apucat de bagat bani in ea... so, here we go, upgrade de primavara:
- kw coilovers v2
- discuri cross drilled brembo fata
- placute de frana redstuff fata/spate
- jante noi ti (my08 aveam my07 care erau cu 2kg mai grele) + gume noi (pirelli pzero nero)
- distantiere novitec
- bara de rigidizare
- covorase my08
- praguri iluminate
+ restu' de chestii care trebuiau facute gen revizie si vopsit capota si ce mai era plin de stone chips
cel mai fericit sunt de covorase, cele pe care le-am avut erau pentru modelele vechi, cu un sistem de prindere complet aiurea si cu spatele de cauciuc care s-a macinat si mi-a murdarit covoarele masinii. astea sunt mult mai cu cap facute si au pe spate un material care se "lipeste" + sistemul de prindere cum trebuie. cand se termina cu mizeria de pe strada o sa fac o vizita la expert detailing si o s-o curat bine, bine + polish and stuff.
probabil ca alexandrus o sa-mi spuna ceva de genu' "overkill" si ca pragurile iluminate sunt haudi style, dar... meh
sunt inca nehotarat daca trec la 245/35r19 sau raman pe 235/40. iarna asta am avut 245 si am prins zile calde unde masina statea in curbe si frana incomparabil mai bine decat cu 235-urile. 245/35 au talonul destul de mici si mi-e ca suspensiile noi ar putea rezolva stabilitatea si probabil franarea odata cu cresterea "duritatii" masinii... inca nu stiu, singurul lucru care ma oftica e ca nu are alfa jante de 8,5 ca sa pot pune 255 - nu o fac de looks si nu ma intereseaza cat costa atat timp cat masina franeaza cum trebuie.
dupa ce termin cu toate astea o sa-mi rezolv si sistemul audio asa cum trebuie ca sa fie - chiar daca nu ma intereseaza sa particip - macar la nivel de entry level sq
am uitat: tot regret ca i-am ascultat pe toti si mi-am luat diesel cu atat mai mult cat motoarele diesel, cuplul de la turatii joase, te fac sa conduci ca un mos...