Fury Quote:
in primul rand multumesc pentru raspunsurile rapide
toshy Quote:
in 23k km 11,8l/100km.
in oras ajunge si la 20l/100km.
in afara se poate si pe la 8l/100km daca mergi ca un mos.
pe autostrada la 160+ cam 15-16l/100km.
marius zice prostii.
in poza e versiunea "sport" care e un fel de TI cu mai putine lucruri, dar are volan, schimbator si aluminiu ca la TI.
diferenta foarte mare la volan pentru my08 nu e fata de poza.
bi-xenon inseamna ca are are si pe faza lunga si pe faza scurta xenon. 159 are aditional si halogen pentru faza lunga.
Consumul dat de tine este pentru 2.4d cu intregrala cumva? 20 la suta mi se pare enorm. Consuma mai mult decat un 2.0 turbo benzina. Ma asteptam la un 15 in oras, cu 10-11 in afara pentru un 2.4
Stiu ce insemana bi-xenon, intrebarea era daca chiar e bi-xenon (are ambele faze pe acelas bec) sau sunt pe becuri separate (faza lunga ramanand pe halogen). Din ce ai spus tu inteleg ca are bi-xenon dar are si asistenta pentru faza lunga?
Mersi
Cred ca suna bine un 1.9d la capitolul consum (conform postului lui alfetta)
@george mai stau putin sa strang date despre masina, nu vreau sa ma arunc (vreau sa tin aceasta masina ceva timp). Prefer sa dau un pic mai mult si sa fiu 100% pe alegerea mea.
Cu toata seriozitatea: in conditii medii de trafic in Bucuresti, adica foarte proaste, ( acolo unde este loc, evident nu merg incet) :14 - 15%. In afara, 8-9%. Pe A2, 10% in regim 150km/h+. Pentru conformitate, iti pot arata cifrele oricand.
Altfel, pe distante de 50-100m, am atins si eu probabil 20% in oras. Am tractiune fata, nota bene.