daca as dispune de bani cred ca as incerca sa ma distrez facand chestii impotriva tuturor recomandarilor
. Ati vazut, doar, ca sunt contra naturii.
Despre compresor am intrebat si eu mai demult la Italtecnica(italieni care fac si monteaza kituri pentru diverse masini folosind compresoare Rotrex) doar de curiozitate sa vad ce costuri ar fi comparativ cu ce ofera Autodelta(care nu se uita la motorul de 1.9. ei nu-s contra naturii.). Ei ziceau ca pot face un kit pentru motorul asta si sa-l monteze ei, normal, doar in Italia. Daca nu, mi-l pot trimite, dar tre' sa am, evident, un bun mecanic sa faca modificarile necesare si sa instaleze kitul.
Uitati ce ziceau astia de la Italtecnica. Scuzati-i engleza celui care mi-a raspuns
)
"for your engine I think is necesary use
a C30 series supercharger (there are differen families of this supercharger,
I'll calculate the exact model based on your exact engine data).
The supercharger, with its oil pipes, oil tank, 1 Lt of rotrex oil, oil
filter cost 1900.00 Euro, in addiction you need the righ sized pulley (based
on your engine max rpm and diameter on the drive puller, between 45 to 70
Euros and an oil cooler supercharger oil, we can supply the rotrex standard
cooler for 145 Euro.
You will need to realize the supercharger brakex to fix it, change the
engine belt to move also the supercharger, do a new air pipe layout and
obviously remap your ecu."
Era evident ca e nevoie de ceva banuti si munca, si... dupa asta am inceput sa joc la loto, la pariuri, si sa joc si barbut cu baietii de la firma la care lucrez. Cu o mana va scriu voua si cu una dau cu zarul
. Ma gandesc sa-mi trag si o trupa de manele sa cant pe la nunti.
Ramasese sa ma uit in manualul ala de reparatii sau cum s-o numi el, sa le dau anumite informatii despre despre motor ca sa imi zica mai exact ce si cum. Dar cum inca trupa de manele nu e incropita mai astept cu raspunsul catre ei:).