Oarecum offtopic dar strans legat de subiectul suv prezent in thread si de niste comentarii aparute, referitoare la utilitatea suv`urilor, vin si eu cu niste observatii.
SUV-urile gen forester sau rav eu consider ca sunt foarte bine venite pentru o anumita clasa de oameni. Oamenii care-si desfasoara activitatea in domenii precum constructii, agro, forestier, etc...sau oameni carora le place sa cutreiere zone in care exista doar drumuri de tara, forestiere, etc.
Tatal meu are rav4 2.0 AT. Merge masina aia super. La drum lung viteza de croaziera este de 130-140 kmh, in conditiile unui mers foarte confortabil. Pe drum accidentat nu ai emotii, in conditii de genul namol/zapada ai tractiune integrala cu diferential blocabil (parca asa ii spune) ceea ce te scoate din ...probleme.
Asadar frantic, suv`urile sunt total inutile pentru cei care nu se incadreaza in grupa de mai sus.
Si da, Q7, x5, x6, consider ca sunt fitze. As vrea sa vad un Q7 calarit prin namoale d`alea grave. Nu zic ca nu ar face fata, insa e ca si cum te duci pe munte, iarna, prin zapada si alte alea in costum de ginerica