peoples Quote:
pe mine m-a dus la 4 mii, 2000 masina si 2000 inscrierea(taxa de poluare) (bine o am de la vara
-miu din italia, de aici discount-ul
)
masina zic eu ca
este full din 99 (aia sportivo cred ca e sau ceva de genu
l.., un pic mai joasa, nu ma pricep
, jante 16, piele momo neagra, imitatie de carbon consola(sau carbon nush) , ceasurile portocalii,tot electric... si cu eterna eroare de airbag:))
in interior este super intretinuta , nu are n
im
ica rupt, zgariat..., este impecabila.. la exterior am mai sifonat
-o eu la parcari:)) + pragurile facute praf:))
dar nu a avut carte service ...acum nush daca are km reali:) nu prea cred dar eu am schimbat toate filtrele la 6-7000+ulei(adica de 3 ori de cand o am
) dar o cam dau prin gropi:)..na, stam in romania si fac gr-bucuresti la cateva zile....
ce pot sa spun..iubesc alfa, imi iubesc masina, dar as vrea si eu o JTS
poate o sa ma ajute D-zeu sa imi iau....... la m
in
e numai benzol sa fie..nu vreau diesel:)
(ce e ala benzol????)
sanatate dragi alfisti
Offffff, postul asta m-a obosit complet. Cu greu gasesc o propozitie corect scrisa. Primul si ultimul avertisment: scrieti corect, fara limbaj mIRC si fara sa va fie "foame", adica folosind toate literele.
cu stima, marian melinte - moderator Alfa 156
stai un pic , ca nu inteleg, acum am citit ca m-ai corectat.. sa inteleg ca daca nu sunt as in romana si mananc litere, nu am ce sa caut pe forumul acesta?
sa inteleg ca daca folosesc benzol in loc de benzinar nu am ce cauta in comunitatea alfa club ?
am inteles ca m-ai corectat ,dar nu crezi ca ai fost un pic rautacios? si ce o sa-mi faci daca nu stiu sa scriu coerent? imi dai ban?
am mancat litere..si ce? asta inseamna ca nu am voie sa-mi expun punctul de vedere? poate ca eu ma pierd cand vorbesc despre alfa mea, poate ca eu iubesc tot ce inseamna alfa inca de cand aveam 13-14 ani, poate ca alfa a fost masina visurilor mele inca de cand eram copil, poate ca ma ia nostalgia cand scriu despre alfa... ASTA NU INSEAMNA CA SUNT ANALFABET SAU MAI STIU EU CE !!
de ce as primi warn ca nu ma exprim bine in pagina? ce facem literatura aici?
admine, multumesc ca m-ai corectat, dar nu mai fii tu asa incisiv
as mai fi vrut sa scriu, dar poate ma trezeam cu vre-un ban din pricina stilului meu de a scrie ..... asa ca ma opresc aici...