It is currently 18 Nov 2024, 08:36

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 54 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 Next
Author Message
 Post subject: Re: VRG de Dolj
PostPosted: 22 Jan 2009, 17:27 

Car: Alfa Romeo 147
vip007 Quote:
eu iti recomand sa nu le dai jos acum serios :D
decat sa iti schimbi toata evacuarea sa pui un filtru si sa faci remap... altfel nu are nici un sens.. crede-ma ca eu le-am avut date jos... si impresia ca merge ami tare a fost data daor de faptul ca inainte erau infundate nu de alta.. si de zgomotul care la un moment o sa te deranjeze...
eu acum am catalizator nou pe masina si merge la fel de bine ca atunci cand nu aveam doar ca nu miroase :)

am si eu o intrebare: amplificatorul e protejat cu ceva?
Amplificatorul deocamdata nu l`am legat... a fost pe alta masina si din lipsa de timp inca nu l`am legat... o sa fie un condesator inainte de a se lega la baterie... cam atat!

PostPosted: 22 Jan 2009, 17:33 

MainEvent Quote:
Imi place ca esti ambitios :boxing: :bandit: . Toti te sfatuiesc sa nu le scoti fiindca le este ciuda ca tu vei avea cu cel putin 8 cai mai mult ca ei :fury: :lol: . Spor la treaba, sa ne spui si noua impresii daca-ti iese "tweak-ul". Hai noroc :wave:
:))) nu stiu daca ai fost sincer sau unpic sarcastic... oricum ideea e ca am vb mai nou si cu un mecanic de lucreare pe la alfa prin craiova si mi`a zis ca o diferenta se simnte dar nu stie cam cum sa pacaleasca senzorii aia ca sa nu ma aleg cu 100 de erori :uhuh: ...in fine o sa postez cand o sa rezolv problema daca le mai dau sau nu... Pace!

PostPosted: 22 Jan 2009, 17:36 

Antiloop Quote:
dcmilitaru Quote:
6 cai frumosi :roll2:
:haha: :haha: :haha:
Razi tu Harap`Alb dar 6 cai face diferenta... odata ce iti achizitionezi un coupe... si mai mesteresti una alta pe la ea ... nu prea folosesti masina sa te duci la piata sa cumperi zarzavaturi sa pui in ciorba si sa schimbi treapta la 2 mii de RPM... asa ca pe 400 m 6 cai fac diferentza... .do u feel me?!...

PostPosted: 22 Jan 2009, 17:43 

Car: 115/960
da, 6 cai "face diferenta", ca "e" sub 50.."do you feel me"? :roll:

PostPosted: 22 Jan 2009, 18:25 

" noh sti cum e" mai fa modificarile iar apoi daca vezi tu ce concluzii tragi daca e oke sau nu dar fa-le in asa fel incat sa le poti face inapoi repede si bine , crede-ma si eu sunt adeptul la....gadgeturi deastea dar, am incercat pe alte masini si cand am vazut ca se distrug debitmetrele de la filtre sport conice am zis ca sa o las mai moale , cand am vazut pe audi a3 ce erori dadea calculatorul ca am desfiintat catalizator ...am lasat-o mai moale si cand au inceput sa se arda sondele ,.... pus catalizator inapoi apoi tras linie si vazut ....investitie degeaba , dar tobele le-am scos oricum si....doar finala ramase :) mare si lata :wave: :peace:

PostPosted: 23 Jan 2009, 14:44 

ALXege Quote:
da, 6 cai "face diferenta", ca "e" sub 50.."do you feel me"? :roll:
Am inteles arogantza "face" ...ideea era alta... dar nu inteleg " ca <e> sub 50 "!?!?!?... ce e sub 50... sunt mai incet si nu prea inteleg
:bash:

PostPosted: 23 Jan 2009, 14:54 

PUQ Quote:
" noh sti cum e" mai fa modificarile iar apoi daca vezi tu ce concluzii tragi daca e oke sau nu dar fa-le in asa fel incat sa le poti face inapoi repede si bine , crede-ma si eu sunt adeptul la....gadgeturi deastea dar, am incercat pe alte masini si cand am vazut ca se distrug debitmetrele de la filtre sport conice am zis ca sa o las mai moale , cand am vazut pe audi a3 ce erori dadea calculatorul ca am desfiintat catalizator ...am lasat-o mai moale si cand au inceput sa se arda sondele ,.... pus catalizator inapoi apoi tras linie si vazut ....investitie degeaba , dar tobele le-am scos oricum si....doar finala ramase :) mare si lata :wave: :peace:
Ca sa vin cu o paralela la ce vreau eu sa fac va dau un exemplu... am un prieten care are un bmw 530 i 230 de cai stock din 2005... pe 400 m langa un bmw din 1993 325 i 192 cai... ghici cine a facut??... pisicutza din 93`.... Acum baiatu cu 5`aru ce a facut?.. mare rusine pentru el a fugit repede un chip motor si a facut`o de 245 cai cam asa... s`au pus iar unu langa altu si a facut 3`aru cu o masina jumate la finish.... Acum 3`aru a dat catalizatoarele jos si surpriza... a facut 5`aru cu o masina la finish.... 5`aru a dat catalizatoarele jos... si numai e chip ca pisica sa il mai faca.... au facut de 10 ori si tot 5`aru e primu.... deci.. normal ca motoru de 3.000 arata alfel decat cel de 1.600 (al meu) dar totusi diferenta e... :clapping:

PostPosted: 23 Jan 2009, 15:05 

Maestre, aberezi de nu ai aer, imi pare rau sa iti spun. Nu vreau sa jignesc sau ceva, dar las-o mai moale ca deja devii agresiv in nestiinta ta.
1. Masina ta nu e coupe, e hatchback in 3 usi.
2. Catalizatoarele lasa-le acolo ca oricum n-ai tu idee ce rol au ele, vad.
3. 6 cai face diferenta ? No shit, Sherlock ? Do you speak Romanian or do you speak Manelo only ?
4. Paralela ta e paralela rau de tot.

PostPosted: 23 Jan 2009, 15:43 

Alexandrus Quote:
Maestre, aberezi de nu ai aer, imi pare rau sa iti spun. Nu vreau sa jignesc sau ceva, dar las-o mai moale ca deja devii agresiv in nestiinta ta.
1. Masina ta nu e coupe, e hatchback in 3 usi.
2. Catalizatoarele lasa-le acolo ca oricum n-ai tu idee ce rol au ele, vad.
3. 6 cai face diferenta ? No shit, Sherlock ? Do you speak Romanian or do you speak Manelo only ?
4. Paralela ta e paralela rau de tot.
Ia spune`ne tu Alexandrus cam ce modificari ai facut?... Eu nu prea ma pricep dar aud si eu in stanga-dreapta.... fi tu mentorul meu si spune`mi ce sa fac pe la masina asta .. eu doar am intrebat nu cred ca am deranjat pe nimeni si nici nu am jignit...Daca eram vreun mecanic sau vreun priceput ma duceam la astia de la Alfa sa ma angajeze... iar faza cu Manelo ... :uhuh:

PostPosted: 23 Jan 2009, 16:22 

Adevarata fata a lui Virgil din Dolj nu se arata aici ci pe PM :
Quote:
Bai boschetare nu vreau sa vorbesc urat pe forum de asta iti trim PM...
1: Faza cu coupe am generalizat ... nu vb de masina mea.. am dat un exemplu
2: Am idee dar la cat esti de prost eu intreb de o sapt. daca stie cineva cum sa fac sa pacalesc calculatoru, senzoru de la catalizatoare in ideea in care sa nu ma aleg cu 100 de erori.
3: "Face" diferenta a fost pur si simplu o greseala de exprimare.. ma gadeam la 400 de m "face" diferenta si pur si simplu a fost o greseala gramaticala, nu stiu ce legatura are cu maleo... ca sunt de la craiova?... ca aci sunt tigani multi?... daca eram tigan imi luam bmw (pisica) probabil
4: Paralela a fost un simplu exemplu...
Asa ca mai taci in *cenzurat* mea din gura si nu mai commenta daca nu iti convine.. Hai *cenzurat* ca pierd timpu!
Cu alte cuvinte, am avut toti dreptate in ce priveste intelectul si educatia. Din pacate, exista si astfel de posesori de Alfa, sau mai bine zis si astfel de specimene asa zis umane.

PostPosted: 23 Jan 2009, 16:26 

Alexandrus Quote:
Eu unul n-am facut nici o modificare la masina mea, nu am considerat ca daca dau jos catalizatorul/catalizatoarele as cistiga, proportional la capacitatea motorului, 20CP, asa ca le-am lasat acolo. Cind or fi bani de facut modificari, vor fi facute, momentan ma multumesc cu puterea actuala.

Daca vrei mai multa putere (desi dupa discutiile de aici numai asta nu iti trebuie, ca sunt destui copii educati pe 4tuning pe sosele care fac tot soiul de vitejii cu masinile), gindeste-te ca orice modificare costa bani. Mai bine iti luai una cu motor de 2.0 sau direct GTA si stiai o treaba. Din 1.6 nu faci racheta, indiferent ce ii faci, decit poate daca ai fonduri nelimitate si te apuci de supra-alimentare facuta bine, adica minim 5k Euro.
Pai asta e si ideea... dar vad ca nu ai treaba cu modificari... eu am intrebat simplu "Cum fac sa pacalesc calc. de bord sau senzoru ala de prezenta cand o sa dau catalizatoarele jos" Tu daca imi spui sa schimb masina inseamna ca te duci la piata si inapoi cu masina ta in 4 usi "berlina" scuze... Hai du`te tare!

daca pentru mp-ul catre alexandrus nu iti dau warn (regulamentul)
pentru ce ai scris mai sus ai 20% warn
madkat

PostPosted: 23 Jan 2009, 16:29 

Daca esti asa de educat ... numai trage 4 concluzii aberante... Eu sunt mai direct si te scuip in fatza daca ma jignesti ... hai ca nu ma cert cu tine... zi dac ai idee cum pacalesc senzorii daca nu sti numai comenta alceva...

PostPosted: 23 Jan 2009, 20:28 

PM-ul n-are nici o treaba, e doar ca dovada a calitatilor incontestabile ale maestrul Virgil de la Craiova, care este el. Daca nu era destul de evident acel caracter, se spune ca jignirea este argumentul unei minti slabe, deci a vrut sa imi confirme ca nu l-am judecat gresit.
Anyway, nu are rost sa imi bat capul cu o persoana a carei problema e pacalitul senzorilor si scosul catalizatoarelor(care by the way, pentru cei care stiu despre ce e vorba, oricum e imposibil, precat-urile sunt pe galerie iar catalizatorul mare oricum trebuie inlocuit, nu se scoate si gata, cai fara numar....).

PS. Imi pare rau sa iti spun, dar tu esti ala care nu are treaba cu modificari, mecanica, bun simt, limba romana, si lista poate continua.

PostPosted: 23 Jan 2009, 21:51 

Maestre Virgil iti sugerez sa te potolesti sau sa vinzi Alfa si sa-ti iei si tu BMW.

Si inca un warn de 10% de la mine.
Pace voua,
Ciprian

PostPosted: 23 Jan 2009, 22:49 

Ce ai tu cu BMW ? Sunt masini bune, nu e vina lor ca majoritatea proprietarilor sunt....intr-un fel aparte.
Passat TDI, ca ala e mai usor de tiunat, bagi un cip cirip si gata.

PostPosted: 24 Jan 2009, 00:50 

Culmea, am si eu un BMW.

PostPosted: 24 Jan 2009, 01:24 

Car: Alfa Romeo 156
vergales08 Quote:
Antiloop Quote:
dcmilitaru Quote:
6 cai frumosi :roll2:
:haha: :haha: :haha:
Razi tu Harap`Alb dar 6 cai face diferenta... odata ce iti achizitionezi un coupe... si mai mesteresti una alta pe la ea ... nu prea folosesti masina sa te duci la piata sa cumperi zarzavaturi sa pui in ciorba si sa schimbi treapta la 2 mii de RPM... asa ca pe 400 m 6 cai fac diferentza... .do u feel me?!...
Da mai Fat Frumos Din Lacrima inteleg diferenta.Eu am avut un 147 ca al tau si imi placea asa cum era.Nu aveam ganduri de astea de NFS-sist sa dau catalizatoare jos sa mai castig "6 cai".A...si chestia asta cu "400 de metri garduri" ma face sa ma gandesc cu groaza pe mana carui sofer a ajuns frumusetea asta de masina.Vrei viteza????Ia-ti un GTA.

PostPosted: 24 Jan 2009, 01:31 

Car: Spider & 156 SW
Sunt de acord si eu ca 147 nu e "de curse". E o masina stilata, multi-purpose.(inclusiv piata- zilnic mergeam sa iau pepene vara cu ea :tongue: ) Daca vrei senzatii si racing, incearca ceva "swift and fast" gen Honda Del Sol sau vreuna din suratele ei japoneze similare.

Ex: Alfa Romeo 156 1.9 JTDm Nero Mate - 2004
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 T.S. Grigio Sterling - 2001

PostPosted: 24 Jan 2009, 13:03 

mai c8ii ati luat-o razna vreau sa va intreb ce varsta posedati?? de nu mai terminati odata , evident "padure fara uscaturi nu exista" , deci s-au trezit sa se ia la hartza .....doi in fine concluzia e ca "cel mai destept cedeaza" iar voi nici1 nu ati cedata injurati-va pe PM fara sa dati copy - paste sa demonstrati cine e mai "intelectual" asta e un fel de dialog de la OTV , mi-e scarba de romania si denatia asta de cocalari limitati si gay .....

asta este motivul pentru care abea astept sa plec iar din tara deoarece astfel de reactii le vezi in toate domeniile , si la tv de unde c8ii isi fac modele

P.S aceste reactii predomina in sud si est, ardealul e putin ocolit de......."ambitii duse in penibil"

PostPosted: 24 Jan 2009, 14:23 

Nenea ardelean foarte ofuscat, vezi ca nu prea scrii corect limba materna, asta ar fi una, iar a doua e ca daca tot suntem noi asa cocalari limitati si gay si cum mai suntem astia din sud-est, ca voi in Ardeal sunteti toti niste intelectuali cu bun simt, evident, de ce nu pleci matale din tara sa ne lasi in pace cu astfel de comentarii pline de spirit patriotic ?

PostPosted: 24 Jan 2009, 14:38 

Car: AR 156 1.9 JTD
Domnul Virgil din Dolj, probabil a reusit ce si-a propus, si anume sa se certe cu toata lumea, sa faca scandal, ca doar el face si gandeste corect.
Din pacate si Alexandrus are aceeasi pasiune ca si Virgil, sa contrazica, cu marea diferenta ca unul din ei chiar are argumente. Virgil, daca nu vrei sfaturi, nu mai cere, ca se pare ca tot ce stii tu faci.
Eu nu acuz si nu judec pe nimeni, vreau doar sa nu mai fiti asa "agresivi" in afirmatiile pe care le faceti oricum offtopic. Certati-va frate pe PM, daca vreti neaparat.
Nu cred ca vrea nimeni sa intre pe forum, sa vada mizeriile astea care aduc aminte unde suntem.
Daca am deranjat pe cineva scriind cele de mai sus, rog sa mi se adreseze pe PM.
Va salut in speranta ca urmatoarele raspunsuri din aceasta discutie sa fie la subiect :peace:

PostPosted: 24 Jan 2009, 17:49 

MainEvent Quote:
Domnul Virgil din Dolj, probabil a reusit ce si-a propus, si anume sa se certe cu toata lumea, sa faca scandal, ca doar el face si gandeste corect.
Din pacate si Alexandrus are aceeasi pasiune ca si Virgil, sa contrazica, cu marea diferenta ca unul din ei chiar are argumente. Virgil, daca nu vrei sfaturi, nu mai cere, ca se pare ca tot ce stii tu faci.
Eu nu acuz si nu judec pe nimeni, vreau doar sa nu mai fiti asa "agresivi" in afirmatiile pe care le faceti oricum offtopic. Certati-va frate pe PM, daca vreti neaparat.
Nu cred ca vrea nimeni sa intre pe forum, sa vada mizeriile astea care aduc aminte unde suntem.
Daca am deranjat pe cineva scriind cele de mai sus, rog sa mi se adreseze pe PM.
Va salut in speranta ca urmatoarele raspunsuri din aceasta discutie sa fie la subiect :peace:
MainEvent nu stiu cum te cheama dar o sa iti raspund decat tie... eu unu nu am cautat cearta si daca te uiti mai sus nici macar nu m`am contrazis cu Alexandrus pe topic si i`am trimis PM... el a postat ca sa imi arate el adevarata mea fatza parca forumu asta nu face decat sa arate fetzele oamenilor, parca ar fi un fel de "din dragoste" sau "iarta`ma" (ii pot recomanda www.apropierefaralimite.ro domnului alexandrus si acolo poate vedea fetzele oamenilor), aci posteaza numai cei care vor sa isi arate masinile si eventualele probleme sau nelamuriri... Vad ca au sarit toti pe mine ca as fi tigan, manelist etc. dar eu sincer nu am jignit pe nimeni decat un PM trimis baiatului astuia educat si manierat (Alexandrus). Ma rog se zice ca daca 2 iti spun ca esti beat te duci si te culci... am inteles cu catalizatoarele... o sa le las acolo. Pace voua! :uhuh:

PostPosted: 24 Jan 2009, 19:05 

" matale" asta e din limba romana ? , ca nu il gasesc in DEX cred ca provine dintr-un exces de debit verbal imbinat cu o grava lene de a pronunta cuvintele pe intregime , de aici rezulta manelizarea si transformarea in chici a limbii romane

fi linistit draga "colegule de forum" ca sunt umpicut umblat prin lume si imi dau seama de anumite aspecte care nu cadreaza cu cerintele unei societati care functioneaza .

P.S SUBIECTUL ASTA IL PUTEM DEZBATE PE PRIVAT DEOARECE NU SUNT DISPUS PE UN FORUM AUTO SA SUSTIN O POVESTIOARA FRUMOASA DESPRE PRODUSUL INTERN BRUT AL ROMANIEI SI CINE IL PRODUCE IN PROPORTIE DE 70% SI CINE IL DEFAIMEAZA IN PROPORTIE DE 101% , SI CU TOATE ASTEA PROBABIL CA NU AS AVEA UN PARTENER IN DISCUTIE

APROPO CE STUDII AI DOBANDIT?

PostPosted: 24 Jan 2009, 19:13 

PUQ Quote:
" matale" asta e din limba romana ? , ca nu il gasesc in DEX cred ca provine dintr-un exces de debit verbal imbinat cu o grava lene de a pronunta cuvintele pe intregime , de aici rezulta manelizarea si transformarea in chici a limbii romane
http://dexonline.ro/search.php?cuv=matale
http://dexonline.ro/search.php?cuv=chici
http://dexonline.ro/search.php?cuv=kitsch

trebuie sa remarc gramatica indoielnica si logica alambicata... te referi la limba scrisa sau vorbita?

Quote:
fi linistit draga "colegule de forum" ca sunt umpicut umblat prin lume si imi dau seama de anumite aspecte care nu cadreaza cu cerintele unei societati care functioneaza .

P.S SUBIECTUL ASTA IL PUTEM DEZBATE PE PRIVAT DEOARECE NU SUNT DISPUS PE UN FORUM AUTO SA SUSTIN O POVESTIOARA FRUMOASA DESPRE PRODUSUL INTERN BRUT AL ROMANIEI SI CINE IL PRODUCE IN PROPORTIE DE 70% SI CINE IL DEFAIMEAZA IN PROPORTIE DE 101% , SI CU TOATE ASTEA PROBABIL CA NU AS AVEA UN PARTENER IN DISCUTIE

APROPO CE STUDII AI DOBANDIT?
sa mai zic de "i"-uri, de "umpicut" si de spatiile dinainte de semnele de punctuatie, sau m-am facut inteles?

PostPosted: 24 Jan 2009, 20:18 

Car: 115/960
STOP!
complet offtopic, daca mai continuati se lasa cu warn-uri!

Post new topic  Reply to topic  [ 54 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 Next

All times are UTC+03:00