Tinere bavarez (asta ca sa folosesc o formula putin intrigatoare) "plugul" fata e dintre cele de bun simt, din cate altele am vazut eu. Se poate sa fie aliniat cu pragurile, iar remarcile sa fie datorate pozelor, insa eu cred ca de fapt oamenii au fost intrigati de iluzia optica provocata de masina in ansamblu, si anume de lipsa unui element echivalent in spate. Fa un exercitiu simplu: ia poza si acopera cu mana incepand de la usa a doua si pana in spate- totul pare ok ("plugul" fata, roata, paragul);acoprera acum partea fata pana la usa spate-abia acum se observa mica discordanta-lipsa unui element spate care sa se alinieze cu pragurile. Este vorba de proportii: masina pare ca un om care sta in 4 (patru) labe, dar cu mainile sprijinite pe coate, nu pe palme. Formele initiale ale masinii nu concorda cu cele de dupa modificare. Eu as zice sa incerci sa pui o "fustita" si in spate, dar care sa fie cumva in oglinda cu "plugul", astfel incat sa para ca masina are un sfarsit, ca se termina cumva definit.
O alta sugestie e sa incerci sa vezi o masina, oricare ar fi ea, nu neaparat o Alfa, fara pasajele rotilor si fara roti: adica in general trebuie sa fie o linie coerenta (bine, ca sunt masini care ies pe poarta fabricii si parca au fost croite de un cizmar orb), fluida, placuta vederii. La masina ta parca se rupe ritmul in dreptul rotii spate.
Ei, acum important e sa iti placa tie si nu mie, ca doar nu eu ma dau cu ea.Bafta multa si sanatate, ne vedem pe strazi!