Ok, vin acum cu o propunere mai indrazneata. In urma discutiile de la ultima intalnire am cazut de acord ca ar fi o perioada propice pentru o intalnire regionala pe zona Moldovei.
Dupa niste trasee in zona am gasit cateva locatii posibile pentru asa ceva iar dupa numarul de participanti de la ultima regionala cred ca la Sucevita, Casa Andreea
http://www.ruraltourism.ro/bucovina/pen ... sinro.html se incadreaza perfect in cerintele noastre. Deci este vorba de o cabanuta la aprox 500 m de inainte de manastire relativ nou construita, curte incapatoare pentru foarte multe masini, accesul se face direct din drumul national, cabana dispune de 6 camere duble la etaj cu baie si terasa comuna la cate doua camere. Jos se afla un salon mare frumos cu semineu, bucatarie proprie, terasa numai buna pentru suete de seara si foisor cu gratar. Acum urmeaza partea cea mai interesanta pretul per noapte de persoana acolo ar venii undeva pe la 30 ron/persoana. Daca aceasta locatie se va dovedi neincapatoare pentru numarul doritorilor ne putem caza la pensiunea Agapi in apropiere insa pretul creste de obicei proportional cu numarul de locuri, aici pretul ar venii 40 ron/persoana iar daca nici Agapi nu va fi suficient de incapatoare (Doamne ajuta) avem varianta Ieremia movila cu 50 ron/pers si mic dejun inclus unde s-a cazat si Marian.
http://www.ieremiamovila.ro/index.html
Atasez niste poze cam nereusite ca tremuram de frig cu Casa Andreea insa aveti unele mai reusite in link.
Acum intrebare se pune cand ati vrea sa se faca aceasta intalnire sa fie peste o saptamana, doua , trei ? Doar voi sunteti cei care decideti dar sa stim din timp sa rezervam locurile.Ca durata a desfasurarii actiunii ar fi venirea undeva de vineri respectiv sambata cum scapa fiecare de treburi pana duminica seara. Doritorii sa isi exprime dorinta aici sa vedem pe cine ne bazam.
ALFA ROMEO dauneaza grav permisului!