citez: "Nu e cazul sa ma tratezi cu superioritate.....
Eu macar o sa aflu informatia pe care o doresc cu siguranta, e o problema de timp....dar tu? crezi ca daca faci pe interesantul ajuti cu ceva site-ul acesta? Think About That! Ok?"
mate, first of all eu incercam doar sa iti explic ceva. se pare ca nu intelegi. second, e un forum nu un site. third, raspunsul lui droopy era legat de problema ta, el incerca doar sa te ajute. fourth, daca citeai
REGULAMENTUL intelegeai (nu mai tipa la noi aka scris cu majuscule, nu mai folosi limbaj de mirc, nu mai posta dublu, poti folosi cu incredere functia edit, si mai ai grija si la ortografie, aaa, era sa uit, tu cum citesti un link? eu pot citi doar uneori, depinde de limbaj, textul ce se afla in adresa data de link. stupid me)
acum, cu tot respectul drag proprietar de 147, te rog sa nu imi mai raspunzi la acest post. si nici sa nu imi mai dai PM pentru ca sincer nu ma sperii. daca esti atat de nerabdator si nu iti convine nimic din ce iti zic altii, eu zic sa te duci frumusel si sa iti rezolvi problema in alta parte. fiecare incearca sa te ajute cum poate dar se pare ca este foarte importanta acea schema si nu poate sa astepte pana maine, sau pana cineva de pe forum, mai dotat in acest domeniu iti va raspunde. tin sa iti mentionez ca eu stau cu masina demontata, bord tot din cauza unui releu pe care nu il gasesc si tot nu stau si postez in continuu.
te salut si rog un moderator sa faca curat daca e cazul.
Maserati 4200 Coupe Cambiocorsa
Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde Montreal
Alfa Romeo 164 3.0 v6 Q4
Alfa Romeo 166 3.2 v6 24v TI
Alfa Romeo 156 GTA 3.2 v6 24v
Alfa Romeo 156 2.0 JTS Scuola Sportiva
Ex many others…