It is currently 16 Nov 2024, 08:41

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 29 posts ]  Go to page Previous 1 2
Author Message
PostPosted: 10 Jan 2009, 09:04 

incet incet acest topic se transforma in altceva. Din cate stiu este un topic deschis pentru xenon aftarmatket si/sau originale. deci discutia de aici a trecut de mult in ... :offtopic:

PostPosted: 10 Jan 2009, 13:19 

Greseala mea. Scuze. Concluzia am tras-o deja. La Revedere spalator de faruri.

PostPosted: 11 Jan 2009, 01:43 

Sunt cateva discutii "nemuritoare" pe forumul asta : "benzina versus diesel", "xenon after market versus lumini conventionale"...si altele. Adevarul e ca fara ele nu prea ar avea farmec.

Dezmembrez motor 2.0 Twin Spark
viewtopic.php?f=65&t=17630

PostPosted: 02 Mar 2009, 20:10 

Parerea mea ar fi in felul urmator: ori te incumeti sa dai parale pe un far (cu xenon) calumea si care va tine, deci isi va scoate banii, ori inlocuiesti pe banii tai oglinzile si geamurile de la farurile actuale (asta in cazul in care se pot schimba), ori schimbi pe banii tai tot farul cu unul la fel dar nou, ori apelezi la metoda casco-"dom'le, asa am gasit-o in parcare, cu faru spart, ce vrei sa-i fac?".

Daca nici una din solutiile de mai sus nu sunt satisfacatoare pentru moment, mergi si tu ceva mai incet noaptea, sau evita pe cat posibil mersul noaptea, pana faci rost de niste bani sa iei un far calumea. E mai important sa ajungi la destinatie decat sa ajungi mai devreme cu 5 minute.

Legat de farurile xenon aftermarket, repet, sunt foarte deranjante. Si pot merge in a deranja, pana la a provoca accidente. Si ma crezi sau nu dar este si responasabilitatea noastra grija pentru confortul la volan al altor participanti la trafic. Respectul trebuie sa fie reciproc si total.

P.S. imi cer scuze pentru partea de offtopic si autorului topicului dar si celorlalti colegi, dar mi se pare impetuos necesar sa insist cu educatia la volan, data fiind lipsa acesteia la multi din participantii la trafic. Multumesc pentru intelegere.

Post new topic  Reply to topic  [ 29 posts ]  Go to page Previous 1 2

All times are UTC+03:00