In a very non-gay way, ca sa clarificam situatia
Oricum, ma bucur sa fi ajuns la corazon la tine, pacat insa ca nu mai apari si tu pe la intilniri, alea, nu trebuie sa ai Alfa ca sa fii prezent, eu vin cu un .... mai bine nu zic, dar nu e Alfa, e far from it
On Topic : Azi, ca de altfel in orice alta zi, ma enerveaza femeile la volan. 95% sunt proaste cu crengi, incredibile. Ieri in Carrefour Militari era una, cu sotia, sau sotul ma rog, tehnic vorbind, linga ea, care mergea in pasajul ala de acces, marele covrig, cu fix 5km/h. N-am claxonat, n-am dat flash-uri, am suportat si am lasat-o pe speriata, dar deja in parcare, cind frina la fiecare loc liber, fara a semnaliza, si totusi abia la al 5-lea s-a hotarit si ea sa parcheze, mi-a sarit mustarul si am claxonat-o. A iesit pe geam intrigat sotul, nedumerit, am coborit geamul si i-am explicat ca e proasta sotia si ca intre timp s-au inventat semnalizatoarele.
Azi, o creatura al carei IQ probabil era egal cu numarul de la pantofi, oprise pe Iuliu Maniu, cu avariile puse ca sa vb. la telefon FIX in dreptul unei strazi laturalnice, ce asigura acces la blocuri, etc, intelegeti ideea. Am stat, i-am dat un flash, am asteptat, proasta era in lumea ei. Dupa 2 minute am inceput sa o claxonez insistent, s-a uitat cu privirea-i timpa la mine, cu ochii blinzi de bovina, a ridicat din umeri, a fluturat parul ei balai, si a miscat fix 2m mai in fata, unde bloca doar un sens din strada laturalnica, si anume cel pe care eram eu, incercind ajung pe bulevard. Vazind ca prostia ei nu are limite, am ocolit-o, insa uneori imi doresc tare mult sa fiu mai nesimtit si tupeist, sa am cu mine un baston metalic telescopic, sa mai sparg cite un set de stopuri si semnale laterale asa, aleator, astora care au impresia ca daca pui avariile poti opri oriunde, pentru orice motiv.