definitii:
mk1: '97-'01(parca!!)- "the original stuff"
mk2: '01-'03(septembrie-din nou nu sunt f sigur)-facelift interior
mk3: '03-final - facelift exterior
disputa e mare daca exista 3 variante cum am scris eu aici sau doar doua, grupa a doua descrisa aici fiind considerata mk1
am ales aceasta terminologie pentru a exemplifica cat mai bine evolutia modificarilor la masina
recunoasterea modelelor:
mk1: exterior: bandouri de cauciuc pe bara fata-spate de culoare neagra( nu garanteaza recunoasterea 100% pe motiv ca unii si-au vopsit bara, inclusiv bandourile
interior: volan, consola centrala, afisaj central
mk2: exterior: bandouri pe bara in culoarea masinii
interior: s-a modificat volanul, sistemul de comanda la climatizare, afisajul central
mk3: exterior: schimbat complet fata( f usor de recunoscut), fara bandouri pe bara fata-spate(arata super fara, dar oricine atinge bara lasa o urma nedorita
), stopurile de pe bortbagaj modificate conform pozelor din postul meu anterior, semnalizari laterale albe
interior: insula afisajului central putin redusa, atat afisajul cat si grilele de climatizare incluse pe insula, inele cromate la gurile de ventilatie laterale(cele de langa oglinzi)
daca am gresit pe undeva pot fi corectat, chiar va rog sa o faceti si voi opera modificarile necesare in acest post
as fi putut exemplifica cu poze dar nu am avut rabdarea