eu as inclina spre norocul care il are fiecare cand isi cumpara o masina la mana a doua, referitor la mici detalii. la mine de ex., cel care a avut-o inainte, nu prea a dat importanta jantelor,care dupa parerea mea, sunt cele mai frumoase dintre toate modelele de la 156, si cam toate sunt julite prin borduri, ba chiar una e si nitzel stramba... normal cand am cumparat-o, stand pe loc nu s-a vazut, iar in test, prin aglomeratia din madrid(k de acolo am luat-o) si la entuziasmul care il aveam de fiecare data cand punea la treaba cei 140 de cp, nici nu am realizat. in rest... masina se comprta excelent. iar legat de consum, cu aceeasi motorizare 1.9 de 140 cp pot spune k am facut un drum de spania-romania dus-intors, adica 6k km in care si la dus si la intors, am fost 2 pers inauntru, portbagajul plin de bagaje si prin spate ceva bagaje. si... nu mi-a trecut consumul de 5,3l/100 la viteza constanta de 140 km/h Iar aici, ies la fiecare sf. de sapt in care fac cam 200 km, mixt, si oras si afara.. si nu-mi trece de 5,8. mers relativ obisnuit... din cand in cand ``o mai pun la treaba``. Dar, sincer sa fiu, mi-a fost mila de masina din clipa de cand am trecut frontiera in Romania, la Severin si pana la Slatina... nu vreau sa-mi aduc aminte ce reactii aveam.Nu prea sunt pt sosele noastre, mai ales dpdv al suspensiei, mai ales la mine care am pachet Distinctive cu suspensie sport. si pe deasupra... motorina din romania.. f proasta comparativ cu cea dinafara. Se simte la fiecare apasare a pedalei. Fapt concret... cand am ajuns in romania, mai aveam motorina dinafara.. si.. efectiv, m-am jucat cu un 320d de 150 cp. In rest... masina, pt mine... e fascinanta. nu am condus niciodata pana acum, si nici nu ma urcasem vreodata intr-un 156. Singura Alfa in care m-am urcat, cand am fost mica a fost un 33, acum vreo 16-17 ani. era proaspat adusa din italia... era superba. pe benzina... te ungea pe suflet. Si inchei aici aceste randuri, k as putea scrie un roman, dar nu e momentul potrivit. Alfa Romeo, ramane o masina deosebita, pe langa muuulte alte marci, care le vedem zilnic si calcam pe ele k pe dude.
_________________ Alfa Romeo Brera 2,4 JTDM+ (by ILuzoriu)
Alfa 156 1,9 JTDm 150+ (by ILuzoriu)
|