It is currently 01 Feb 2025, 15:02

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: 30 Oct 2008, 20:14 

Salut.......Sunt tot un alfist....doar ce miam luat o alfa 156 (am schimbat prefixu de la 146) :)) :D ..e mult mai bine...
Ce vroiam sa va intreb:
- trebuie sa o turez k sa plece (adica sa o tin turata) nu cred k e normal
- cand ma opresc pe loc imi scade din turatie aproape de 500 rpm dar isi revine imediat
- cand iau ceva gropi aud ceva la roata dreapta (am incercat in viraje stanse ceva de genu, sa vad dak e planetara dar nu sea aude nimik)
- ce ar trebui sa schimb la ea pt ca am luato de suflet :)) CUORE SPORTIVO :D

Sunt din Mangalia (Neptun).....am mai fost la intalniri la Constanta, imi puteti spune daca gasesc pe cineva prin Constanta care se pricepe? Am facut o programare pt marti la Alfa-Romeo pt k vreau sa stiu dak are ceva pb mai grave!!

Din ceea ce am citit in posturile trecute sunt cam aceeleasi probleme...
Multumesc Mult....Si mai vreau ceva aptipild pt k pe alfa 146 aveam dar pe asta nu :( MS

Post subject: scuze !!
PostPosted: 30 Oct 2008, 23:49 

Pai am avut o alfa 146 1.6 boxer 103 cp (an 1996) ..iar acum am luat 156 1.8 TS 144 cp (an 1998) , daca ma puteti ajuta va multumesc mult !!!
Si inca ceva parca totusi nu trage asa cum ar trebui mi se pare ca 146 era umpic mai nervoasa ca 156 nu stiu daca e diferenta de la motor boxer la TS !!! Parca urca mai greu in turatie in comparatie cu 146 !!! Si apropo cu programarea la masina am facut-o mai mult pentru ca e un sunet cidat la motor precum ca am patit la alfa 146 aceeasi chestie si era alternatorul care se bulise si ma gandesc sa nu fie aceeasi chestie si la 156.
Multumesc si scuze inca o data !!!

Post subject: Re: scuze !!
PostPosted: 31 Oct 2008, 00:08 

Car: o cisterna
ch3st Quote:
146 era umpic mai nervoasa ca 156 nu stiu daca e diferenta de la motor boxer la TS !!!
Sunt multi factori care influenteaza senzatia de "nervozitate",printre care si raportul greutate/CP.
In privinta intrebarilor tale presupun ca tot participarea la o inalnire cu baietii din Constanta va fi edificatoare.

916 Spider 3.0 Arese
159 SW 1.9 JTDm

Post subject: salut din nou
PostPosted: 31 Oct 2008, 21:25 

Haideti sa va mai zic inca o chestie.....de exemplu am sunet ciudat la motor nu stiu de la ce dar in seara asta a inceput sa se auda mai tare,banuiesc ca e de la alternator,si totusi cand apas acceleratia parca ma trae cineva inapoi isi revine daca o turez umpic si ii dau drumu la ambreiaj usor dar in stilul acesta stric masina.Am vazut ca sa mai vorbit de lamelele de la acceleratie sau ceva de genu e posibil sa fie din aceasta cauza ? Duminica nu stiu daca mai ajung in Constanta pt ca nu vreau sa mai plimb masina pana cand nu am un diagnostic...dar am auzit ca in Bucuresti e un mecanic foarte bun as putea lua legarura cu el....ma poate ajuta ?

Multumesc mult !!!!

Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC+03:00