Slautare,
De curand (vinerea trecuta) mi-am luat si eu un Alfa Romeo 1.9 SW 1.9 JTD 140CP Distinctive din 2004.04 cu facelift, Negru, 112k km.
Deci ... sincer, cred ca daca visul ar fii asa frumos ca si o calatorie cu Alfa ....as dormii toata ziua.
Cred ca se observa ca am trecut si eu pe partea subiectivului ... dar masina merge de parca ar fii nou, motorul turuie frumos, (am avut un Logan 1.6MPI pana acuma (si chiar nu am nimic urat de spus despre ea ... chiar m-a condus spre alfa fara sa se supere pe drum)), suspensiile sunt cam moi, dar se simte de parca ar fii o masina noua. In interior cel mult 3 zgarieturi, piele, trapa (asta m-a atras enorm la SW), o carutza de dotari electronice. Ce mai un vis
Ca si puncte negative CD player cu receptie slaba, faruri mai slabutze, in rest ... to un vis
Acuma vine intrebarea. Stie cineva daca se pot monta faruri de 159 pe 156 ? sau exista ceva asemanator ?
La 1.9 JTD 140CP, la 120k trebe schimbat distributia ? CAm cat costa Revizia de 140k km ?
Mersii Mult.
P.S.: Din pacate mi-au expirat numerele galbene, si mai trebuie sa sufar 10 zile pana primesc alea temporare :-S