Dupa o perioada destul de lunga in care nu am avut probleme cu masina,tinand totusi cont si de faptul ca are multi kilometri la activ,m-am pregatit pentru o reparatie mai ampla...
Totul a inceput cand am inceput sa aud un scrasnet la suspensia fata.
A inceput sa devina amuzant(pentru ei,nu pentru mine) cand pe masura ce ma duceam dintr-un servis in altul,au inceput sa imi zica:mai trebuie aia,mai trebuie aia...
Prin intermediul si cu ajutorul lui
alex mirica am cumparat urmatoarele: brate superioare
brate inferioare
bielete directie
bielete antirului
ulei Selenia 6L-20k
filtru ulei
filtru aer
filtru polen
2 tricouri alfaclub
4 abtibilduri alfaclub
aici,un baiat cu alfele in suflet mi-a facut intrarea in servisul reprezentantei Kia,(sau Martax,pentru cine cunoaste).Mecanicul de acolo mi-a creat o prima impresie placuta,mi-a schimbat toate cele de mai sus in nici 5 ore cu o plata de 320 ron si 50 bacsis.
Hmm..din pacate numai prima impresie a fost placuta.Dupa ce am luat masina din servis,am dat o tura cu ea impreuna cu
alfa33.Amandoi am oservat o bataie la roata stanga...m-am intors a doua zi in servis,unde mi s-a spus ca de fapt bataia provine de la un surub mai vechi care fusese dat peste cap,nu avea nici o legatura cu lucrarile efectuate
Aveti copii mici?Spuneti-le povestea asta si nici ei nu vor crede.
Ok,se intampla,chiar nu m-am ofuscat.Cum crederi ca m-am simtit insa cand am descoperit peste inca o zi ca imi disparusera din portbagaj tricourile si abtibildurile?!Explicatia,iarasi una beton:"Da' ce, nu erau cadou pentru mine??"
A urmat insa beleaua
asta.Eu eram pe picior de plecare,in Brasov nu aducea nimeni piesele mai repede de o saptamana,adminul era in concediu...Noroc tot cu
alfa33,mi-a facut cunostinta cu un foarte de treaba proprietar de magazin de piese auto.Mi-a adus piesele in 2 zile,la preturi mult sub Auto Italia: fuzeta-1300 ron
amortizoare-580 ron
rulment-460 ron
Da-i fuga cu ele in servis...asta inainte cu o zi de plecarea din tara!!!Acolo alta surpriza,imi spune omul ca mai imi trebuie si bielete de directie(asta dupa ce omisese sa imi spuna si de rulment la evaluare,m-am dat peste cap sa il aduc intr-o zi,dupa ce imi venisera fuzeta si amortizoarele)Mi-a spus ca mi le poate aduce el,cam miroasea si asta,pentru ca m-a intrebat intai cat am dat eu pe ele la alfaclub.In fine,el mi le-a dat/adus cu 210 ron bucata.
TOTAL-2760 RON
La toata treaba asta s-a mai adaugat plata manoperei de 520 ron.Cam mult,parerea mea(da,e vorba de acelasi om care facuse prima reparatie pentru 320 ron!!!)
Stau acum sa ma gandesc la un final pentru povestioara asta.Uitati cum e:astazi mi-am curatat si spalat eu cu manuta mea masina.Rara satisfactie!Sunt indragostit din nou!