tzzivii - B04EEI Quote:
ESPinoza Quote:
paulalbu73 Quote:
Salutare tuturor!
Am mare nevoie de sfatul vostru. Doresc sa achizitionez un ALFA ROMEO 166, 2.4 DIESEL, fabricat in 05.2001, km.240000. Masina este impecabila , super dotata. Nu am vazut in viata mea atatea dotari la un autoturism.
Pretul este de 5500 EURO.
Va rog sa ma ajutati urgent cu un sfat si sa-mi spuneti ce probleme posibile as putea avea si la ce costuri.
Multumesc
eu ti`as recomanda sa te feresti de cele fabricate pana in 2003.
..hai sa nu vorbim cu pacat
ca si a ta te-a dus binisor. sincer, eu prefer o alfa din 2001 chiar daca stiu ca mai schimb piese la ea decat un vw
te salut. vesti noi?
pai de asta i`am recomandat sa se fereasca. cu cat e mai noua cu atat are traiul mai lung
acuma sincer la a mea nici nu am ce sa`i cer mai mult e din 99 are 330.000 de km din care 230.000 pe drumurile noastre si sa numai spun ca e masina pe care am invatat sa conduc deci a cam avut de tras saraca. totusi probleme de electronica mi`a facut cam tot timpul. in rest sunt multumit.
importat de stiut e ca trebuie sa fii atent de unde procuri piese la pret cat de cat decent. nu de putine ori m`am speriat cand am vazut pretul la piese pe la dealari de la noi sau alti importatori de piese auto.
07 Yamaha Gryzzli 700
09 Peugeot 308
09 Hyundai Santa Fe
09 BMW X6