Conduc si eu acuma un GTV 2.0TS '01 ES, masina la care visam de vreo 2 ani.
Vreau sa va zic ca este absolut superba...
Deci pe langa interiorul extraordinar pe care il are, facut cu f. mult bun gust, comoditatea pozitiei de condus ma face sa nu mai vreau sa cobor din masina odata ce am urcat in ea.
Rareori vin direct acasa de la servici...caut rute ocolioare, sau imi mai fac de lucru prin oras, doar ca sa ma mai plimb cu ea, in ciuda faptului ca una-doua sunt cu rezervorul la sfert dintr-un plin.
Inca nu i-am facut consumul...insa il simt ca e mult mai ridicat comparativ cu celelatle masini pe benzina pe care le-am condus (Am condus inainte Dacia 1310, si conduc Logan 1.6, si un Ford Fusion 1.4). Insa sincer mi se pare un pret mult prea mic pentru satisfactiile pe care ti le ofera! Este efectiv prea placut sa o conduci.
Parerea mea e ca GTV-ul e o bijuterie de masina...ahhhh si pffuuu... sa nu uit de stabilitatea pe care o are
profund impresionat sunt de ea...Desi nu recomand, cu atatea accidente cate se intampla
, masina asta iti permite sa bagi piciorul in gaz, acolo unde cu majoritatea masinilor ai apasa frana. (masina e joasa, gume late, 225/45/r17 umflate la 5bar, profil de vara, suspensii f. rigide)
Plus ca sunetul motorului pe mine personal, si pe toti cei pe care i-am plimbat cu ea, ne termina...e grozav...
Nu pot decat sa imi imaginez ce experimenteaza cei care au in masinutza asta un V6 Turbo...cred ca nu le mai trebuie alta masina
Iar designul caroseriei...cei de la pininfarina au facut o treaba minunata, drept dovada, nu odata mi s-a intamplat sa ma abordeze necunoscuti de pe strada sau de prin benzinarii si sa-mi laude masina
Si, evident, ca orice masina construita cu cap, daca te duce repede la viteze mari, te si readuce la 0 km/h in timpi scurti pe distante mici...franele sunt clasa 1...
Eu personal asa de bine ma simt in masina incat am ajuns sa nu ma mai deranjeze ambuteiajele
(atunci cand nu ma grabesc undeva)
Si cam atata cu laudele...
Ce lasa de dorit sunt boxele. Unitatea audio e super ok, un blaupunkt (are si navi din'ala mai vechi) cu magazie de cd-uri,equalizer, tot tacamul...insa boxele din spate si din fata nu prea fac fata la bass...in fata am niste tweetere care sunt bune, dar i-as face cu cea mai mare placere cadou un subwoofer. (de ex. in logan bubuie mai bine bassul stoc, decat in gtv, in logan si boxele si mp3-playerul sunt blaupunkt). O sa intru in sectiunea audio sa discut despre asta.
Oricum, la drum si pt o persoana decenta care nu asculta la volum mai mare de jumate, e suficient si cat pot boxele astea.