gabrieldima Quote:
una peste alta pana la anul au timp sa revina si adevaratii jucatori de fotbal in echipa nationala si sa abordam cu alta atitudine campania asta care deja pare compromisa.
pana atunci ne vom intoarce la mocirla noastra de cu toate saptamanile sa l vedem pe cioban cum mai jigneste pe cineva,cum CFR ul va termina pe locurile 12-14 turul,cum minte Borcea cu nerusinare cand mai face un ban pe dreapta si da vina pe impresari ca i au vandut jucatorii,cum FRF isi bate joc de una din cele mai vechi echipe din tara s.a.md
MI-e teama ca de Timisoara si-a batut joc toata lumea, nu doar FRF! Incepand cu oficialitatile orasului (prin pasivitate), ale clubului insusi care au permis asocierea/aventura cu italianul acum 10-12 ani, apoi terminand cu surogatul de management al lui Iancu, un interlop sadea care a crezut ca nu "il fac" pe el UEFA/FIFA , hartiile, etc. Acum aceeasi se bat cu pumnii in piept, se intrec in demagogie revolutionara, deh, astia sunt romanii! Nu-mi amintesc ca fanii "viola" sa fi blocat drumurile nationale cand Zambon le-a cumparat clubul pe doi lei gauriti ! Galagie si atat de putina seriozitate, consecventa, ratiune!
Cat despre nationala, eu cred ca acesta este nivelul nostru, adica mediocru in Europa! Este mult deranj si coruptie in fotbal, de acord, jucatorii nu au caracter, dar pana la urma joaca si ei cat pot! Cine spune ca Piturca face prost selectia sa se uite la jocul tineretului de unde ar veni chipurile solutiile! E si mai mare tristete si blazare acolo, culmea, unde ar trebui macar motivatia sa fie suplimentara! Au facut un 1-1 fara glorie cu Bosnia, au castigat norocos rau de tot cu Wales jucand 90 de minute in careul propriu, inscriind un gol caraghios! Cine sa vina la nationala si ce sa joace? Avem tot timpul pretentia de a bate pe toti in grupe uitand ca nu avem un fotbal de supervaloare , ci doar un Mutu si cam atat!