Ce tare, si eu am cearceaf din ala creponat
.
Intrebari la care daca poti sa ne ne raspunzi ne-am bucura:
- ai zis ca bancheta si scaunele sunt la spalat, adica banuiesc din asta ca nu le-ai splat tu. Cine si cum le-a spalat, dat fiind faptul ca sunt din piele si au stat asa ude o gramada de timp? Buretele din interior precis a stat imbibat ceva timp si a prins miros, ca de altfel tot interiorul banuiesc. Ai zis mai sus ca mirosul iese fara probleme dar nu ai mentionat cum. De ce te intreb pentru ca eu ma duc des la ski si am mocheta imbibata mereu de apa rezultata din topirea zapezii de pe presuri si bocanci. Pute iarna de te indoaie...asta defapt era la masina anterioara, dar vine iarna si pe asta noua....
- de evacuare si de catalizator as mai intreba in ce stare sunt? adica banuiesc ca nici pe alea nu le-a ocolit apa. Desi este posibil sa nu intre apa la ele, pentru ca daca o teava este inchisa la un capat (motorul) pe partea cealalta nu are cum sa intre apa.
- in general, urmarind si ajutand mai demult vecinii mei, mecanici de proximitate, la "renovarea" unei masini, se intampla mereu sa ramana dupa remontare o jumate de galeata de nituri, suruburi, saibe, piulite, plastice etc...Cu toate astea masina era complet functionala si componentele puse bine la locul lor. Ziceu mereu ca "neamtu' dobitoc o pus o gramada de cacaturi". La tine ce mai ramane afara ?
-cand s-a inundat masina in garaj, nu a plutit de colo-colo? s-a umplut uniform si a stat pe roti? sau a gasit-o omul proptita in capatul garajului? are ceva urme pe caroserie sau e impecabila?
- vreo urma de rugina pana acum? nu ma refer aici la bieletele de la bara stabilizatoare din spate, care sunt mereu ruginite, la puntea spate care are suruburile praf dupa 2 luni, la discuri frana etc...Ma gadesc la ceea ce poate fi sub chedere sub aripi etc... In interior nu s-a vazut nimik din poze, deci cred ca e ok
- FINAL ONE: stiu ca e stupid si prematur dar nu ma pot retine...cand e gata, cat ar valora pentru tine masina? pretul pentru care te-ai desparti de ea? sigur te-ai gandit si la asta macar odata.
Decamdata atat...