It is currently 05 Feb 2025, 02:53

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 1206 posts ]  Go to page Previous 111 12 13 14 1549 Next
Author Message
PostPosted: 03 Sep 2008, 20:23 

Bai , Liga Campionilor chiar e interzisa cainilor ! L-au dat si pe Andone afara ca nu are fata de Liga ! :clapping:

AR 156 2.5 V6

PostPosted: 03 Sep 2008, 22:17 

Daca nu au in buzunar cine ce stie ce nume mare, si trompetistul e pe bune inlocuitorul definitiv al lui Andone, atunci au facut o buba mare in opinia mea...Andone si Lucescu Senior reprezinta, dupa mine, cele mai bune "exporturi cainesti" ever ca si antrenori.

A, si misto aia cu Semedo..s-a transferat la Steaua ca a vazut ca e grupa mai usoara hehe

PostPosted: 03 Sep 2008, 23:16 

Pai Andone a fost exportat doar prin Cipru si atat de bine a descifrat "stilul cipriot" incat am vazut toti ce s-a intamplat anul trecut cu Famagusta . Sa nu uitam ca in Romania anumiti antrenori sunt cautati de anumite echipe si pentru invartelile pe care le pot face (remember Halagian , un alt dinamovist de frunte , care iti lua o echipa de pe loc retrogradabil si o ducea pe 4-5). De Lucescu sr. - toate bune exceptand tricoul aruncat in fata de neica-nimeni Taribo West cand era la Inter , fapt ce a aratat din plin cat de bine tinea vestiarul si vesnica pomenire a comentatorilor romani cum ca el l-ar fi descoperit pe Pirlo , cand antrena la Brescia in Serie B . Despre Lucescu sunt multe de discutat , dar e de apreciat faptul ca si-a vazut lungul nasului la un moment dat si a ramas unde ii e locul : la o echipa de mineri din Ucraina .

PS : Buna aia cu Semedo .
PPS : Steaua are parca sindromul victimei care se indragosteste de cel ce o maltrateaza : Rada i-a rupt picioarele lui Radoi si dupa 2 ani a ajuns la Steaua . Semedo i-a rupt picioarele lui Plesan si dupa un an a venit in Ghencea . Mai lipseste Sapunaru , care i-a terminat cariera lui Iacob .

PPS : Baieti , sigur nu va suparati ca vorbim despre fotbal ? Ca daca va suparati faceti riduri , imbatraniti inainte de vreme etc :lol:

AR 156 2.5 V6

PostPosted: 04 Sep 2008, 11:06 

Da, la Inter era insa o situatie mai speciala fiindca toata lumea stia ca e interimar, inclusiv jucatorii, deci cumva nu-l luau prea tare in seama..in rest, in afara de rezultate, e un antrenor care imi inspira incredere cum ca ar stii si ar gandi ce face. Eu am alta problema legata de senioru', si anume cum se agita el inainte de '89 sa faca Steaua, cu absolut toate mijloacele posibile, si cea mai dura a fost situatia Poli Timisoara - Dinamo din '89 cred, cand se pare ca a intrat la vestiare, la 0-0, si i-a amenintat cu retrogradarea in cazul in care nu se predau..Poli a castigat insa in acel an au retrogradat. Dar aia era in tineretile lui zbuciumate..cand a plecat de la Dinamo a inceput sa-mi placa :)

Ps de aici marele of al Timiosoarei (public fantastic) legat de Dinamo..

A, si nu am fost explicit, prin exportat ma refeream afara din curtea lor, nu neaparat din tara.

PostPosted: 07 Sep 2008, 00:13 

Romania - Lituania 0-3...mai e cineva pasionat de fotbal? :censored:

PostPosted: 07 Sep 2008, 00:47 

Car: 156 1.9 mJTD
Ar trebui sa ne apucam de cricket ,asta a fost inca o dovada daca era nevoie ca la fotbal n-avem nicio treaba.

Image
ALFA ROMEO dauneaza grav permisului!

PostPosted: 07 Sep 2008, 01:17 

Penibil !!!

AR 156 2.5 V6

PostPosted: 07 Sep 2008, 01:24 

vic Quote:
Penibil !!!
Austria Franta 3-1..si cica si sarbii s-au chinuit cu Feroe, avem o grupa echilibrata :clapping: :bash:
cypy Quote:
Ar trebui sa ne apucam de cricket ,asta a fost inca o dovada daca era nevoie ca la fotbal n-avem nicio treaba.
haide sa nu fim totusi atat de radicali, avem si noi o epoca proasta..de fapt mai bine zis am avut si una buna odata n-am fost intotdeauna praf..

PostPosted: 07 Sep 2008, 02:14 

Austriecii au dovedit si la Euro ca au echipa si ca mai au ceva de spus . Poate au avut varful de forma cu Franta . Sarbii sunt inca o necunoscuta pentru mine , dar nu cred ca putem sa ne asteptam decat la maxim 4 puncte cu ei. E bine ca Austria a batut Franta , dar totusi Austria la Euro a facut o figura frumoasa , chiar si din postura de tara organizatoare ,deci calificata direct, pe cand noi ne-am luat rusine de la Lituania sperand ca putem sa ii calcam in picioare cu Romania B. Piturca nu cred ca a tipat degeaba la cei de la Steaua si de la Liga in legatura cu programarea meciului cu Pandurii . S-au dat cam multi loviti pentru meciurile astea cu Lituania si Feroe . Poate ca pentru ei conteaza numai meciurile cu Franta ...
Oricum , nu trebuie sa disperam (inca) . Sa vedem ce se intampla miercuri .

AR 156 2.5 V6

PostPosted: 07 Sep 2008, 02:25 

Pai daca nu castigam miercuri eu nu ma mai uit pana in campania care vine..si la mondiale desigur dar la alte echipe. Daca nu castigam miercuri, e mai mult decat clar ca meritam sa stam acasa. Vb de Feroe totusi, oricat de echilibrate or fii valorile in fotbal, cum se scuza unii mai nou...

PostPosted: 07 Sep 2008, 09:39 

Vazand meciul de aseara cred ca orice om normal isi da seama ca nu avem nici o sansa de calificare. Romania nu joaca nimic. Avem jucatori care sunt pe teren pentru a contribui la obligativitatea celor 11 jucatori de camp, altfel nu imi explic cum Piturca tot insista cu ei. Dica e pur si simplu un melc care nu face nimic, nu degeaba spune toata lumea ca e lent. D Niculae alearga mult, se zbate, dar el e atacant la baza si totusi nu are nici o treaba cu datul golurilor. Contra ce naiba mai cauta la nationala?? Lui Tamas i s-a urcat smecheria la cap, a venit mare vedeta la Dinamo, a comis-o cu Craiova (Moti e 3 clase peste el!), a venit acum la nationala sa faca acelasi lucru, sa o comita. M Ratzoi joaca asa cum il stim, f bine cateodata ca apoi sa greasca mingi simple pe care le pierde la mijlocul terenului si ne pun pe picior gresit. St Radu il stiam ca joaca bine, aseara insa a fost catastrofa. Aseara au jucat cat de cat: Lobont, Goian, Sapunaru, Cocis, Marica (pacat ca s-a accidentat, a alergat si s-a zbatut mult) si M. Niculae.
Suntem dependenti de Mutu 100%. E singurul jucator care poate face diferenta, caci idei tactice nu avem (Piturca e 0), ambitie nu avem, jucatori de constructie in viteza nu avem, mijloc nu avem. Sper sa plece Piturca, sa vina un antrenor capabil sa joace ofensiv si care sa faca naibii alta selectie.

PostPosted: 07 Sep 2008, 10:10 

Piturca e penibilul Romaniei daca nu are bunul simt sa-si dea demisia odata si sa ne scape de indolenta lui galactica. Auzi sa-l bagi pe Bratu in teren cand mai sunt acolo si Marius si Daniel Niculae, cand la mijloc nu se misca nimic? SI sa-l scoti pe Radoi care eu zic ca a jucat acceptabil fata de restul echipei pt ca il invinuiesti pt golul 2? Caracter de 2 lei. DEMISIA barbugiule! :fuck: Cat mai e timp...

PostPosted: 07 Sep 2008, 10:23 

Car: 159-Brera-Spider916
am patit si noi ce au patit si alte echipe mari care au intrat arogante pe teren,e o palma usturatoare dar mai bine ca a venit acum cand nu e inca tarziu,oricum vom plange amarnic dupa punctele pierdute aseara.
nu ne incalzeste cu nimic faptul ca Austria a invins Franta,ne atrage si mai mult atentia ca mai sunt si alte echipe care vor pune probleme,ca sa nu mai zic de faptul ca si francezii si au luat palma si probabi ca si vor revenii pana la data meciului cu noi.
una peste alta pana la anul au timp sa revina si adevaratii jucatori de fotbal in echipa nationala si sa abordam cu alta atitudine campania asta care deja pare compromisa.
pana atunci ne vom intoarce la mocirla noastra de cu toate saptamanile sa l vedem pe cioban cum mai jigneste pe cineva,cum CFR ul va termina pe locurile 12-14 turul,cum minte Borcea cu nerusinare cand mai face un ban pe dreapta si da vina pe impresari ca i au vandut jucatorii,cum FRF isi bate joc de una din cele mai vechi echipe din tara s.a.md

PostPosted: 07 Sep 2008, 19:28 

Car: Alfa Giulia 2.0T
gabrieldima Quote:
una peste alta pana la anul au timp sa revina si adevaratii jucatori de fotbal in echipa nationala si sa abordam cu alta atitudine campania asta care deja pare compromisa.
pana atunci ne vom intoarce la mocirla noastra de cu toate saptamanile sa l vedem pe cioban cum mai jigneste pe cineva,cum CFR ul va termina pe locurile 12-14 turul,cum minte Borcea cu nerusinare cand mai face un ban pe dreapta si da vina pe impresari ca i au vandut jucatorii,cum FRF isi bate joc de una din cele mai vechi echipe din tara s.a.md

MI-e teama ca de Timisoara si-a batut joc toata lumea, nu doar FRF! Incepand cu oficialitatile orasului (prin pasivitate), ale clubului insusi care au permis asocierea/aventura cu italianul acum 10-12 ani, apoi terminand cu surogatul de management al lui Iancu, un interlop sadea care a crezut ca nu "il fac" pe el UEFA/FIFA , hartiile, etc. Acum aceeasi se bat cu pumnii in piept, se intrec in demagogie revolutionara, deh, astia sunt romanii! Nu-mi amintesc ca fanii "viola" sa fi blocat drumurile nationale cand Zambon le-a cumparat clubul pe doi lei gauriti ! Galagie si atat de putina seriozitate, consecventa, ratiune!
Cat despre nationala, eu cred ca acesta este nivelul nostru, adica mediocru in Europa! Este mult deranj si coruptie in fotbal, de acord, jucatorii nu au caracter, dar pana la urma joaca si ei cat pot! Cine spune ca Piturca face prost selectia sa se uite la jocul tineretului de unde ar veni chipurile solutiile! E si mai mare tristete si blazare acolo, culmea, unde ar trebui macar motivatia sa fie suplimentara! Au facut un 1-1 fara glorie cu Bosnia, au castigat norocos rau de tot cu Wales jucand 90 de minute in careul propriu, inscriind un gol caraghios! Cine sa vina la nationala si ce sa joace? Avem tot timpul pretentia de a bate pe toti in grupe uitand ca nu avem un fotbal de supervaloare , ci doar un Mutu si cam atat!

PostPosted: 07 Sep 2008, 20:56 

georgecristian Quote:

Cat despre nationala, eu cred ca acesta este nivelul nostru, adica mediocru in Europa! Este mult deranj si coruptie in fotbal, de acord, jucatorii nu au caracter, dar pana la urma joaca si ei cat pot! Cine spune ca Piturca face prost selectia sa se uite la jocul tineretului de unde ar veni chipurile solutiile! E si mai mare tristete si blazare acolo, culmea, unde ar trebui macar motivatia sa fie suplimentara! Au facut un 1-1 fara glorie cu Bosnia, au castigat norocos rau de tot cu Wales jucand 90 de minute in careul propriu, inscriind un gol caraghios! Cine sa vina la nationala si ce sa joace? Avem tot timpul pretentia de a bate pe toti in grupe uitand ca nu avem un fotbal de supervaloare , ci doar un Mutu si cam atat!
Eu tot incercam sa argumentez contra celor care imi spuneau aceleasi lucruri ca si tine..dar am obosit. Si asta doar fiindca incep sa fiu de acord incet incet cu voi..oricum, cand mi se da apa la moara mi se inchide gura urgent cu meciul urmator..vezi romania olanda la constanta urmat de meciul cu bulgarii, vezi meciul cu italia la euro urmat de cel cu olanda..etc etc etc. Astia suntem..ai dreptate, mediocrii

PostPosted: 08 Sep 2008, 11:27 

imi cer scuze ca postez consecutiv..dar asta m-a lasat fara cuvinte:

http://www.gsptv.ro/viewVideo1.php?vide ... 04d331a3ce

zappere, ma mut la voi

PostPosted: 08 Sep 2008, 12:28 

Nu ai ce sa spui despre fanii lui Poli decat...respect! :plecaciune: Am tot respectul pentru suporterii timisoreni si faptul ca sunt cei mai civilizati. Bravo lor.

PostPosted: 08 Sep 2008, 12:32 

Tupac Quote:
Nu ai ce sa spui despre fanii lui Poli decat...respect! :plecaciune: Am tot respectul pentru suporterii timisoreni si faptul ca sunt cei mai civilizati. Bravo lor.
De acord..si nu numai..e un spirit fantastic acolo; eu sincer nu am mai vazut asa ceva niciodata. Nu pot sa uit Poli - Steaua 1-8
http://www.youtube.com/watch?v=cUF3A8WzQhk

asta era la 1-8

PostPosted: 08 Sep 2008, 12:43 

Car: 159-Brera-Spider916
se numeste civilizatie si dragoste neconditionata

,suntem alaturi de POLI si de timisoreni

PostPosted: 09 Sep 2008, 22:53 

Location: Fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary f**king Poppins
georgecristian Quote:
bine punctat, vad ca si 'tinerele sperante' au luat-o acasa cu 3-0. pacat ca banii investiti in fotbal nu se duc spre alte sporturi unde avem poate mai mult talent (handbal, rugby....).

PostPosted: 10 Sep 2008, 00:25 

Tinerele sperante au fost de rasul curcilor in seara asta . Torje , Ropotan , Keseru , Tudose , Mardare , asta-i viitorul sumbru ce asteapta fotbalul romanesc .

AR 156 2.5 V6

PostPosted: 10 Sep 2008, 00:58 

vic Quote:
Tinerele sperante au fost de rasul curcilor in seara asta . Torje , Ropotan , Keseru , Tudose , Mardare , asta-i viitorul sumbru ce asteapta fotbalul romanesc .
lasa ca vine Copil ca ii este dor de casa..chiar, oare ce-o mai fii cu magnificul talent?

PostPosted: 16 Sep 2008, 22:34 

Ce sa-i faci Vic, Steaua si Rapid cumpara babuini , si de centrele de juniori sau echipele cu 2 in coada nici nu ai ce comenta . Bine macar ca ii avem si pe acesti tineri penibili datorita altor echipe...
Dar nu aud patriotii carora le bat inimile in piept mai tare cand joaca o echipa romaneasca.... :uhuh:
Fratilor joaca o echipa romaneasca in seara asta, si cum joaca, macar noroc sa le uram si noi... astia care ne mandrim ca suntem patrioti ... :)
Hai CFR-u....! ca m-am lamurit cu Romania... :bash:

PostPosted: 16 Sep 2008, 23:22 

Tudose nu-i al lui Steaua ? Vezi ce fac babuinii cumparati de CFR in seara asta , daca tot esti patriot ! Torje al tau se incurca de mult in fente pana acum . Bravo CFR ! Bravo babuini !

AR 156 2.5 V6

PostPosted: 16 Sep 2008, 23:30 

Vic, exagerezi, am zis babuini in sensu ca toata lumea cumpara straini si ne mai miram de ce nu joaca tineretul.In realitate tot respectul pt cei cativa jucatori straini care chiar joaca bine la noi... :clapping: mai ales cei de la CFR si Rapid

P.S. Nu sunt chiar atat de performant ca sa mai aud si de Tudose :lol:

Post new topic  Reply to topic  [ 1206 posts ]  Go to page Previous 111 12 13 14 1549 Next

All times are UTC+03:00