@mani_mic
Cum am spus, cine vrea poate veni si de Vineri seara. Pana acum cel putin nu m-a sunat nimeni pt asta iar singurul care a platit pt 2 nopti e
marius.
Eu nu am cunostinte despre diferente de pret in functie de cazare 1 sau 2 nopti, din pacate cei de la Verdi nu practica astfel de discount-uri deocamdata.
Se plateste pretul pe noapte, deci te poti caza si doar 1 noapte daca vrei.
@elissa
Initial a fost vorba de 1 noapte (Sambata/Duminica). Asta nu inseamna ca nu se poate veni de Vineri, asa cum unii dintre noi dorim. Situatia este clarificata cred eu, trebuie doar sa precizam fiecare daca vrem 1 sau 2 nopti, de cate camere avem nevoie si sa viram banii in cont.
@Soso
Pt fiecare noapte trebuie sa platim pretul integral, nu stiu de ce nu sunt cei de la Verdi obisnuiti cu discount-uri pt mai multe nopti de cazare.
@marius
Maine iti voi confirma de incasare pt 1 camera dubla/ 2 nopti. Merci.
@braconier
La fel, maine iti confirm de incasare pt 1 camera dubla/1 noapte. Multumesc.
@vip007
Te urechez cand ajungi, nu esti atent.
Mai sunt camere, ai mai sus nr mele de mobil sa ma sune ruda ta sa ne intalnim pt bani. Va asteptam.
@ Alfaclub
Nelu (bh00ooo) il cunoaste pe noul administrator de la Verdi si a purtat astazi niste discutii. Are promisiuni ca in conditiile in care am rezerva cel putin 3 vile (adica 12 camere duble) pe weekend-ul respectiv oferta lor de cazare ar putea fi chiar de 125 RON/camera dubla/noapte.
Micul dejun NU ar fi inclus insa ne pot asigura bufet suedez (maine vorbeste Nelu si de pret). Singura "problema" este ca Sambata seara este programata si o nunta la restaurant dar noi oricum ne intindem la grill langa piscina deci nu ne afecteaza cred eu. Maine vom primi mai multe detalii si va tinem la curent.
Daca obtinem reducerile promise, fiecare ban incasat in plus va fi returnat. Dar sa nu zicem hop inainte de saritura, am mai avut surprize. Oricum va trebui sa mai facem cateva cumparaturi pt grill, bauturi, etc deci banii in plus isi vor gasi repede alta destinatie.
Nu ezitati sa ma contactati telefonic pt orice detalii, asa vom fi si mai operativi. Cine vrea cu adevarat, poate.
Va rog sa nu va bazati doar pe forum, intervin tot felul de situatii neprevazute si nu il putem consulta in fiecare zi la fel de des. Va multumesc.