@marius : ultimii 2 proprietari erau din alesd...primul dintre ei a ramas tot la alfa romeo 156 parca, iar cel de la care am luat-o eu a tinut-o doar 6 luni...nu se intoarcea la alfa...cel putin nu in romania.din cate am vazut pe fosta CIV (carte de identitate a vehiculului), primul proprietar era din oradea, dupa care a luat drumul spre hunedoara in 2001, in 2003 a avut alt prprietar tot din jug hunedoara,, in 2005 a ajuns in tg jiu, gorj, iar din 2006 s-a intors in bihor. in posesia mea a ajuns astfel: masina a fost a unui foarte un prieten de-al meu, care cand si-a cumparat-o m-a lasat sa o testez, iar din clipa aia (parintii mei sunt martori) am luat microbu "alfa romeo" si incepeam sa caut pe dincolo una. iar intr-o seara, acu 3 luni m-a sunat si m-a intrebat daca nu stiu pe cineva cui i-ar trebui masinauta, ca are mare nevoie de bani ca sa plece din tara.ai mei nu au fost de-acord la inceput (aveau impresia ca sunt masini slabulte, mai ales mama mea, dar s-a convins de capacitatile masinii pe drum spre cluj
) si acuma...le place...am masina...luni voi avea si actele pentru ca au fost ceva chestii cu omologarea motorului la RAR dupa care am asteptat cam mult
@ t_quattro : jantele stau foarte bine, cel putin ale mele...revin mai tarziu cu o poza din dreptul prezoanelor si cu una din lateral ca sa le vezi mai bine...inca ceva...de ce sunt asa scumpe jantele astea? 391 lei noi bucata???expensive!
voiam sa mai cumpar 2 pt ca sunt putin julite de la burdura de la blocul meu
sorry!