Salut , am primit si eu un pliant de la un baiat cu Alfaclub.ro , si ma bucur ca este un forum dedicat Alfa.
Am cumparat un Alfa GTV 2.0 TS din 2002 din Germania , Hof , acum vreo 2 luni , tot pe numere roshi is inca , am dat pe el 7000 euro , am negociat cu neamtzu de la 8000 si umpic. Masina pare in stare destul de buna ,nu bate nimic ,motoru merge bine. Eu am mai dus cateva masini din Germania si mi se pare mie sau incep toate ornamentele de interior sa bata dupa vreo 5000 de km ? Da , cam asa-i. O inceput sa bata , sa faca zgomot diferite chestii in masina , inclusiv scaunu de piele im scartzaie sub fund , ehh nui o problema .
Am un preten cu o Celica alba , o castigat ceva concursuri de tuning si o aparut si in revista Cox. El mi-a sugerat sa las masina mai jos 3 cm pe fatza si 2.5 cm pe spate cu niste arcuri WEITEC care nu necesita si schimbarea suspensiilor, cel putin asa zice la ei pe site.
Citind despre GTV pe forum m-am intalnit cu : Probleme cu chederele de la ushi - am in cateva zone dezlipit chederu dar nu-i uzat sau obosit , ii doar pus prost mi se pare.
Rigiditate : mie nu mi se pare o masina foarte rigida , ii destul de comoda , im pun si arcuri sport deci nus un adept al confortului, bine nui nici seria 7 sau Bentley
Electric : Electrica pare cam ciudata la ea,pare ca bateria ii intrun continuu chin , dau un geam jos pe loc , mi se inchide umpic lumina in bord (parca
) , geamu scoate un sunet de shobolan electrocutat cand urca/coboara , da noah , alfa, nam ce sa zic
, clima pe automat ii ceva cumplit , merge in disperare.
Directia : Capitolul critic : Eu am obiceiul sa am foarte mare grija de masina mea , si ocolesc daca nu pot ma opresc la 1km/h sa trec peste o groapa , ca este timp , si as vrea sa stiu , pe langa uz normal al masini , directia la GTV pare fragila , ii ? foarte? si foarte scumpa? pentru ca uneori am impresia ca im trage volanu apoi im dau seama ca is in GTV si in Romania , si poate ii o mica denivelare de tir si trage roata.
Pur si simplu vreau sa spun ca pentru un om care ii foarte atent cu masina lui si o intretine , GTV-u mai ales adus din Germania si nui bate nimic (de obicei) , il duce in paranoia mergand prin Romania (ARAD), ar trebuii sa im fac probleme mari de fiabilitate la ea?
P.S. Am un preten din Arad cu Alfa 156 2.5 V6 Mark 2 , poate ar vreau sa comenteze si el ceva ca nui stiu numele aici