Merci mult de urari
Fiind mult prea devreme sa pot spune prea multe despre masina, am sa ma rezum la lucrurile care s-au aratat in aceste cateva zile de cand i-am dat asfalt romanesc.
Cum am trecut de vama Nadlac, facand apox. 100m pana la benzinarie, a si inceput sa scartaie bordul iar confortul la rulare a cazut brusc 200 de procente
La gropi pe care le ignoram cu alte masini, 156 i mi da impresia ca se destrama (sport packet ftl), socurile fiind chiar violente. Nu pot spune ca nu ma asteptam la scartaieli, asa ca incerc sa ma obisnuiesc cu ideea deocamdata, pana nu apuc sa ma uit mai atent sub ea la mecanic.
Motorul --> vis. De la relanti si pana la 7.000, suna exceptional si trage bine de tot, liniar si fara nici o urma de efort, indiferent de treapta. Adevarata distractie incepe de la 4.000, dar din pacate tot dupa 4.000 incepe si consumul, dar asta e, nu poti fi si satul si cu branza'n sac ... Bord computerul n-are nici o taina, minte de ingheata Muresul(Ex: Autonomie ramasa:250 km -> traducere: max 100 la regim de turatie, 130-150 la regim normal) asa ca nu il mai bag in seama, raman cu ochii pe acul de benzina. Dar per total, la consum ma gandesc doar cand nu sunt in masina, pentru ca la volan i-mi aplauda urechile de bucurile cand mai scap piciru' drept in pedala. Merita consumul ...fara doar si poate.
La interior, calitate materialelor si calitatea finisarii mi se pare proasta ca sa nu fiu si mai rautacios. Aptectul vizual general e foarte foarte incantator, trendy si imbietor, chiar si ergonomia instrumentelor e buna in cea mai mare parte, dar tactil si ca virgula caliate a finisarii e mult sub media a ceea ce inseamna premium german. Dar asta e un aspect cu care as putea invata sa traiesc, daca asta ar fi cea mai mare problema a masinii in timp ...
All in all, este imposibil sa descriu in cuvinte ce senzatie i-mi provoaca masina cand o conduc, odata ce inchizi ochii la toate micile neajunsuri de care sufera, si ce sens al ocaziei simti in spatele volanului la orice viteza ...este cu adevarat special, e parfum.
Sa vedem cat de mult pot lungi luna de miere