Alexandrus Quote:
Cit despre specimenele de tzarani de care sunt inconjurat, care isi iau unicorni si alte chestii mitice, masini care produc motorina, etc, Passat TDI, asa este, e plin de ei. Din pacate vad ca unele din mentalitatile astea razbesc si pe aici, pentru ca nu te vad sa zici "am avut JTS si consuma mult mai mult, nu imi place deloc, etc", ci o tii una si buna cu JTD. Eu nu am zis nici o clipa ca ar fi diesel o prostie si ca benzina e ... pfoaaa, minune, insa miracolul tehnologiei numit motorul diesel nu e chiar asa miraculos cum il vedeti unii. Am in familie motoare diesel si mie personal nu mi se pare o magnifica economie, de fapt, cred ca nici caii de bataie numiti Ford Focus TDCI 1.6 90CP nu sunt asa economici, se apropie bine la consum(uneori chiar depasesc) de mai sus numitul Seat.
sa inteleg ca tu ai avut sau ai JTD daca tot vorbesti atat? sau intri in aceeasi categorie de care aminteai si tu mai sus? sau vorbesti ca ai condus si tu odata... si gata... te pricepi?
cat despre diesel... sa iti mai dau exemplu de seat toledo 1.9 cu consum de 6.5 in oras? bine... nu conteaza cate diesel ai tu in familie.. depinde si cine le conduce si cum le conduce... tu creca si cu un scooter ajungi la consum de 13l\100 km in oras
acum 1 sapt am venit din germania cu un opel 1.6 benzina... 10l\100 km, pana anu trecut am avut un 530i (pachet sport) nu cred ca mai are sens sa zic consumu... nu am condus jts... si nu am zis ca nu imi place masina jts... insa aici discutam despre consum... bine poate este jts miracolu tehnologiei de care zici tu mai sus si consuma 2 picaturi benzina\100 km...
Alexandrus Quote:
PS. Ce am scris mai sus e aberatie, se stie, vorba manelelor, JTD e cel mai unicat, number one, are turbina, alea, intercooler frateee, deci suna si bine. Hai, sa fie bine la toata lumea, bagati JTD si TDI.
la afirmatiile astea... nu ma cobor la nivelu tau... se vede ca tu vorbesti la misto... ai putea sa te duci la circ si ai avea mare succes
asa ca... ajung la concluzia ca tu faci posturi numai pentru numar si pentru niste fixuri care le ai
deja m-am scarbit de astfel de discutii... buhuhuuu i'ati ce vrei tu... sau i-ati ce vrea alexandrus "atotstiutorul", un jts...
cu scuzele de rigoare pentru buhuhuuu ca m-am bagat cu offtopic la el in topic dar am terminat cu astea