Alexandrus Quote:
Imi plac mie oamenii cu mentalitate de turma, adica vezi domne', e plin de diesel deci stiu astia multi ceva. E plin de Passat TDI, stiu ei ceva, nu ?
Hai sa o luam logic, cit consuma 2.4 JTD-ul ala de 136CP, in Bucuresti, mers ziua ?
Oricum, cele mai tari perle pe aici "parerea mea, un JTS consuma cu 4% mai mult ca un 2.4 JTD"....daca stai sa te gindesti ce ai spus, te ia durerea de cap. 4% adica 4 procente e infim, stiu, vroiai sa zici 4l/100km dar nu stii sa te exprimi sau iti e lene. Apoi, "parerea mea", de parca e o chestiune ce tine de parere, nu de realitate. Vezi intrebarea de mai sus, ca e simplu, pentru JTS ai consumul dat mai sus de diverse persoane.
poate ai dreptate... la un diesel nu e vorba de consum mai mic... din REALITATEA ta cei cu diesel au luat diesel pentru simplu fapt ca pur si simplu au ceva cu combustibilu numit BENZINA sau ca asa au vazut la vecinu ca are passat tdi
, nu pentru ca un diesel ar consuma ami putin... iti zic eu.. aia se numesc tarani si nu au nimic in comun cu realitatea de care mentionezi tu, poate ai tu in jur asemenea specimene si de asta nu vezi mai departe... 2.4 JTD la 150 CP nu consuma mai mult de 10% in bucuresti... testat de mine...
domnule de ce nu zici ca trebuie sa iti fac un desen ca sa intelegi la ce ma refeream cand ziceam de 4%... nu cred ca pe acest forum sunt oameni asa
ca sa le explici asemenea lucrurui banale, bine in discutii cu tine o sa ma exprim cum trebuie... sa intelegi tu...
realitatea este ca un diesel consuma mai putin decat un benzinar (orice benzinar, mai putin matizu mentionat mai sus
)... si totusi... dieferenta intre 1 l de benzina si 1 l de diesel este de 3000 lei (vechi) si diferenta la consum sa o punem la 3l\100 km... dupa simple calcule matematice... tot sunt vreo 90 000 lei \100 km... dar dadui un simplu exemplu... poate ca nu e in REALITATE exact asa.. dar totusi... este o diferenta deloc de neglijat... WAKE UP
tupacule ai dreptate... JTS iz za bezt
(dar noi stim ca JTD e
)
ps. nu am nimic cu JTS... eu ma refer la consum cand nu sunt de acord cu el (si in general cu orice masina pe benzina)... suna el mai bine... dar nici cu jtd meu nu imi e rusine... turbina.. alea alea...