Azi dimineata am fost cu Boxerica la "doctoras".
Operatiuni facute:
- schimbat rulmenti spate
- inlocuit senzorul de vitezometru
- aerisire frane spate
- invetigare problema legata de franarea proasta pe roata dreapta spate
M-a costat cu totul 145 RON...cam mult din pacate, dar n-am avut incotro si a trebuit sa platesc si Service-ului pe bune 100RON
pt ocaparea elvatorulu, deh... In acest pret a intrat si o verificare de frane efectuata acum cateva zile (15 RON), pe aparat.
Se pare ca am o problema cu franarea pe spate dreapta...Nu prea am presiune acolo
, cu frana apasata cam poti invarti roata cu mana... Testul de frane efectuat acum cateva zile a aratat totul perfect (inclusiv frana mana), mai putin franarea la aceasta roata. Cred ca voi merge la Auto Italia pentru testarea sistemului ABS (sper ca sistemul in sine sa nu aibe nimic) si sa vedem de ce nu vin presiune cum trebuie acolo. Acum ca m-am uitat pe manula, eu suspectez valva de incarcare de pe puntea spate...nu prea ma pricep, asa ca ma abtin sa imi dau cu parerea.
NU am apucat sa rezolv si problema cu lampa marsarier spate (care acum nu se aprinde) si pentru care am luat declansatorul de marsarier de pe cutie, cel second-hand de la Buzau. Am investigat si a reiesit ca declansatorul care e pe masina acum nu are acelasi tip de mufa (e cu papuci simplii..) ca cea second-hand luata... si problema mai mult ca sigur e de la acei papucei - unul e sarit si arata cam rau. Se va rezolva de catre taica-miu pe viitor sper...
Dupa ce am venit acasa m-am apucat (impropriu zis eu
) si am cosmetizat-o pe Boxerica
A scapat saraca in sfarsit de imitatiile de lemn care o chinuiau de ani de zile!
Acuma e beton!
Boxerica's new (original) look
: