Noutatile despre asociatie sunt urmatoarele:
1. S-au facut cazierele fiscale
2. S-a finalizat statutul asociatiei
3. Saptamana viitoare se depune dosarul pentru a obtine termenul la care se judeca decizia de infiintare a asociatiei.
Imediat ce aceasta decizie va fi comunicata va vom prezenta statutul si strategia de dezvoltare pentru anul 2009.
Aceasta strategie include etape care trebuiesc sustinute prin proiecte. O parte din proiecte exista deja si va cere ajutorul si implicare viitorilor membrii ai asociatiei. Alte proiecte vor veni din partea oricarui membru cotizant.
Anul 2009 va avea in vedere si infiintarea a 4 filiale regionale pentru care vom prezenta o lista de persoane propuse pentru a le organiza.
Din cate informatii avem de la jurist, asociatia primeste sentinta de infiintare in intervalul 15-30 de zile in functie de numarul de dosare aflat la decidenti.
Toate proiectele, persoanele care le coordoneaza cat si cei care ajuta la indeplinirea lor, vor fi prezentate public.
Pe de alta parte, doresc sa imi cer scuze fata de comunitatea Alfa Club in primul rand pentru intarzierile aparute. Va rog acceptati scuzele mele ca venind din partea tuturor celor care formaza echipa. In sfarsit, dupa 3 ani de forum, vom ajunge sa avem si forma juridica motiv pentru care vreau sa va multumesc tutoror pentru rabdare, pentru critici, pentru sfaturi si clipe de bucurie. Ati stiut sa fiti aproape atunci cand am vrut sa ne bucuram la fel cum ati stiu sa fiti uniti atunci cand am trecut prin momente foarte triste. Aceasta comunitate sub forma Asociatiei Alfa Club Romania va cauta sa va reprezinte si este rezultatul existentei fiecaruia dintre voi. Ce am inceput noi, va fi dus mai departe de catre toti alfistii din romania care vor alege sa sustina aceasta idee.
Ma gandesc ca, momantul in care primim decizia de infiintare a asociatiei, va trebui sarbatorit cumva impreuna. Poate daca facem cu toti intalnirile locale in aceeasi zi, la aceeasi ora, vom imparti cu totii acesta implinire
Cum va suna propunerea? O sa avem poze din majoritatea oraselor cu alfisti care sarbbatoresc infiintarea asociatiei
Va tinem la curent cu noutatile. Saptamana viitoare, cand trimitem dosarul, i facem poza cu speranta ca il vom vedea pentru ultima oara
si o publicam aici.