Azi am avut un drum la Buzau, ocazie cu care am trecut si pe la parcul de dezmembrari auto de langa Buzau (multumesc lui TonyAlfa pe aceasta cale
) pentru a lua cateva piese.
Am gasit la fata locului un fel de copilul lu Boxerica
, adica exact aceeasi culoare ca masinuta mea
, doar ca era un puisor de Boxerica de 1.3
Masina a fost adusa in parc toamna trecuta din cate am inteles, si arata cam sifonata, italianul care a adus-o se rasturnase cu ea...
. Motorul fusese dat (si am inteles ca berge brici pe la Braila parca...
), partea din fata nu mai era, roti nu, stergatoare nu, un scaun nu, etc.. Mai avea insa cutia de viteze , elemente de interior (mi-am luat cate ceva..), bord perfect (ceasuri, etc..), serpisori (!!
), spatele este intr-o stare impecabila (dar nu aveam nevoie de nimic...de ex erau toate geamurile intacte si impecabile, si coltarele din cate stiu sunt o gramada de bani iar omul le dadea super bine la pret....dar la mine - traiasca Casco la nevoie
, chiar si stopurile spate erau.. ).
Din istoria trecuta
a puiutului am tras concluziile: masina era productie 1996, motor 1.3 boxer dupa cum spuneam, si desi era cea mai slaba motorizare avea ceva optiuni ca de ex aer conditionat (!) si geamuri electrice.
Eu am luat de pe masina urmatoarele elemente:
- senzor vitezometru de pe cutie
- senzor declansator marsarier (de pe cutie)
- panou bord (cu botoanele de clima, etc..) - in sfarsit pot scapa de imitatia aia de lemn care ma seaca!
- un element de bord micut, un coltar, din stanga volanului, unde am tot asa imitatie de lemn - scap si de asta!
- blocul cu scrumiera si bricheta - la mine face figuri la inchidere, sper sa rezov deci si acest mic neajuns...
- aparatoarea de sub roata stanga (la mine e rupta in unele locuri, deci acum am de rezerva)
- niste suruburi, 2 mini-led-uri
, un bec si o bucatica de fier care sustine rezonatorul - astea au fost luate de mine. Retineti, LUATE
PS: pretul la tot ce am luat - 180 RON!!