Hai sa fac si eu niste impresii, mai la rece, asa, ca a trecut o zi jumate.
Unu la mana si for the record: SWul lui Mihai are osutasaptezesinustiucati de cai si v-am asteptat tot din 10 in 10 kilometri
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
(Asta la faza cu claxoanele). Nu mai vorbesc de Budapesta. Io? Captain Slow??
Doi la mana: de acum inainte toate bancurile mele vor incepe cu: "Intra mani_mic intr-un bar..."
Imi amintesc cu mare placere de absolut toate miniaventurile de pe drum si cu parcatul si cu politistele care nu intelegeau ce face SWu' negru. Astea nu se sterg si nu au legatura cu nici un meeting. Daca mergeam la Belgrad la o cafea ne simteam la fel de bine.
Lucruri mai serioase putin:
Minister de externe: Avem, se cheama GL Public(s) Relations. Acolo e locul ideal pentru discutat chestii de genul:
1. Calendar participari: studiem pe net forumurile vecinilor (mani_mic, daca te-ai oferit, iti propun
http://forum.alfaclub.pl/ ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
)
Ne inscriem pe forumurile lor "coltul in engleza". Participam, activam, ajutam daca putem cu ceva: starea drumurilor in ro, trasee spre Grecia etc.
De exemplu, pe alfaamore.com (varianta eng a lui alfaamore.hu) suntem eu, Cristi xti, Alex_Alfa si Tommy. Daca uit pe cineva, sorry, dar nu v-am vazut pe acolo. Faceti-va conturile si la ei, ne adaugam la favoriti unii pe altii, facem bisericuta noastra, nu e nici o jena, polonezi, cehi si slovaci sunt o gramada.
Alfa City este IN PRIMUL RAND evenimentul anual al lui Alfaamore.hu . Daca nu aveti cont acolo, nu schimbati o vorba tot anul cu oamenii, fie ea si in engleza, nu va vorbiti cu ei inainte de event, nu stiu de ce asteptati sa va primeasca cu bratele deschise. Eu consider ca ne-au primit absolut civilizat pentru niste necunoscuti prezenti acolo prima oara. Si in numar mic.
2. Haideti sa nu facem confuzia intre alfaamore.hu si
http://www.alfaromeoclub.hu/ , acestia din urma scot revista Alfissimo si se stia domnul ala cu Cristi. Noi am fost la eventul primilor, alfaromeoclub avea cort acolo dar NU erau organizatorii.
Bobita de maghiara: cort pe hu se zice "sator", de acolo vine "satra" in romana. Genul asta de chestii trebuie sa cautam, care ne apropie, nu care ne despart. Nu mai cautati paiul din ochii ungurilor de "raceala" si "indiferenta" si "nebagati in seama" cata vreme noi avem barna dupa ochelarii de soare.
Vom fi primiti mai bine data viitoare, cand vom fi 132 de Alfe romanesti inscrise pe alfaamore.com, cand ii vom ajuta la greu in Ro cand vin la rudele din secuime si-si rup furcile la Campia Turzii etc.
Si tot apropo de cum i-am primit noi pe ei anul trecut la Fest la Felix. Eu v-am spus unora, acum a gasit si Cristi treaba in Alfissimo, cu impresiile lor despre Fest 2007 Felix. HABAR NU AVEAU ce si unde se va tine. Au nimerit absolut intamplator Felixul, intreband un Alfist pe strada. Comparati asta cu Alfa City 08 unde stateau kilometri de alfa la coada la intrare, rumegati, si va rog sa vorbim dupa aia. Toata ospitalitatea si voia buna din "satra" noastra nu suplinesc organizarea pripita si lipsa mediatizarii.
3. Amploarea evenimentului
Da, imens, rezulta lipsa de intimitate, e inerent, asa cum a observat si EGE.
a)Va rog sa nu uitati totusi ca ei au multe alte evenimente mai mici si intime in decursul anului.
Avem invitatie deschisa pentru Gyula in iunie sau iulie, am primit-o pe alfaamore la "words". BH AR si TM trebuie sa fim acolo "in corpore" cu surle si trambite. Cu mici, bere si carbuni de la Metro din Arad sau de la Profi din Salonta.
b) Se duc in grupuri mai mici la multe daca nu toate etapele celor 'fo 13 campionate de raliuri unguresti. Spectatori, dar se duc. Iarasi gratare, iarasi baute
c) se duc la Hungaroring mai des decat la biserica. Odata pe an isi iau si "sutanele", steagurile cu Ferrari facute poncho. Sapca cu AR evident. Iarasi baute in cort si in duba pe drum.
Doar pentru ca am vazut un event nu inseamna ca i-am inteles pe deplin si va invit sa nu ii judecam pe nemestecate. Si ne ramane sa speram ca ei nu ne vor judeca prin prisma faptului ca am venit cu doar 2 (doua) masini si Tony la ora 1
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
.
Deci, Rares, mani_mic, astept sa ma adaugati la favoriti pe alfaamore.com
Si ma adaug si eu la polonezi
Si va spun ca de la un magazin la care am fost trimis de pe alfaamore sunt furcile inferioare 100 de euro.
Si va dau copy paste la mesajele de bunvenit pe alfaamore ce le-am primit dupa inscriere:
Salut! Bine ai venit intre noi, ma bucur ca sunt mai multi Alfisti din Romania, am scris si la alfaclub.ro, si vad cu nu degeaba:)
Botond // 07-03-2008 19:43
Welcome in the club
AnonimaLombarda // 07-03-2008 19:09
OK, am vorbit deja cu unul dintre organizatori, si mi-a spus, ca din pacate nu poate sa va asigure locur, fiindca biletele toate s-au vandut deja... Dar sa fiti acolo la timp cand se deschid portile (Ora 9) si se va aranja acolo pe loc toate lucrurile astea :-)
AlfaBoy // 07-03-2008 13:46
Rendben , akkor itt tájékoztatlak majd a részletekrÅ‘l, mert az alfaclub.ro oldalon már próbáltam kapcsolatba lépni Veletek, de valószÃnűleg valamit rosszul csináltam.... :-)))
Bianco // 07-03-2008 12:13
Salut! Bine ai venit ! Am scris un mesaj pt Alex , despre o intilnire la Bekescsaba, te rog citeste-l !!!
Bianco // 07-03-2008 10:19
Deci uite care este treaba: au fost 380 de bilete care se puteau cumpara prin transfer bancar... INsa astea s-au si vandut deja; insa daca veniti, puteti cumpara bilet pentru parcare si acolo pe loc :-) Am sa vorbesc eu cu organizatori, sa aranjam cumva sa aveti loc cat de cat asigurat, daca tot veniti asa de departe :-) Cam cu cate masini veniti (ma refer la Alfa Romeo bineinteles:-D) numai sa stiu cate locuri sa ocup :-)
AlfaBoy // 07-03-2008 08:50
Hi! Wellcome!
Zitus // 07-03-2008 07:07
Ciao! Welcome in the Club!
Mafla Romeo (Dévid) // 06-03-2008 22:32
Welcome to the club!
Afgénterrorista // 06-03-2008 22:00
Hi! Wish you the best with your car!
prooF_75 // 06-03-2008 21:54
Welcome here!
Ernesto // 06-03-2008 21:51
Bine ai venit!! Benvenuto!! Udv itt!! szep vas!!
grande bandi // 06-03-2008 21:27
Welcome to Amore:) Üdvözöllek az Amorén és érezd itt jól magad
)
Hédi // 06-03-2008 21:20
Thanks everybody for the warm welcome! Köszönöm a "jókivit"!!! Multumesc pentru primirea calduroasa! Grazie per le belle parole!
bh00ooo // 06-03-2008 21:16
Hy! Welcom here!
Kristyon // 06-03-2008 21:06
Hy!
) Welcome!
Gábor80 // 06-03-2008 20:41
Bine ai venit in club!!!!.
karesz68 // 06-03-2008 20:41
Hy! Welcome in the site!
Satti // 06-03-2008 19:42
Bun venit intre noi!
csongor_selespeed // 06-03-2008 18:58