Eu unul am fost in primul rand placut surprins sa verific pe viu ceea ce banuiam de mult: AlfaClub este o adevarata comunitate, cu oameni de nota 10!
Nu am cuvinte sa exprim cum mi s-au parut mie cele 4 zile (care vorba lui Aicu, au fost prea putine parca
), dar vreau si eu sa subliniez cele mai tari impresii ale mele:
- comunitaeta in sine. Nota 20!
- masina lui Aicu! Fratilor, pana nu va face o tura puteti doar banui cum e masinuta, si va spun eu ca banuiti cam 50% maxim din ce poate!
Este criminala!!!!
Aicu merita tot respectul pentru ce a facut
Super masina, super sofer!
- 159 2.4 JTD 200CP
Ruleaza oameni buni, ruleaza! Deci, eu unul am mers si condus masini super puternice, dar in aceasta mi-a fost pur si simplu frica pentru prima data
(pe o parte aveam prapastie...
) Noroc insa ca tipul de la AutoItalia le are bine de tot, iar masina pur si simplu nu a putut fi facuta sa derapeze sau sa fuga aiurea macar cativa cm! Nimic! Serpentine la greu, viteza 160-180Km/h, reactii rapide in curbe pentru a o destabiliza, rezultatul: NIMIC! Statea pe sosea pe locul ei, acolo unde trebuie! Feneomenala! Asta ca sa nu mai spun cum trage MINUNATUL motor de 2.4 si 200CP, franele Brambo care si-au aratat valoarea
, etc..etc...
- Pe Tantza o stiam deja
, dar nu la intreaga ei capacitate
. Ce sa spun, doar atata: aproape ca se tine de Aicu! Alexx a reusit sa imi dea si el niste emotii cu 170Km/h prin Bran
, dar a fostr super Ok
Ar mai fi de adaugat doar atat: vreau si eu o Tantza dasta!
- Alfa 33 a lui ...Alfa33
, also known as Razvan
. Tot respectul pentru tot ce a facut cu masinuta (care arata criminal!) si pentru noi, intreaga comunitate. Razvane, vezi ca amicul cu 33-ul te asteapta sa vii. A zis sa nu indraznesti sa vii fara masina
- talentul de bucatar sef al lui Gabi, felicitari mestere, le ai. Drept urmare ai castigat postul respectiv si in cadrul viitoarelor intalniri AlfaClub
- palinca lui Bob
In general totul a fost super, imi pare rau daor de patania Adminului
, care i-a rapit niste timp pe la masinuta...Dar totul a fost bine pana la urma.
Deci..cand e urmatoarea intalnire nationala?
Ca deja tanjesc....
Si o poza de la mine..