Gtz Quote:
stiu,nu dau in gropi permanent si nu cred ca-s indistructibile, dar ma gandesc ca cele de la piese auto import .."kkt",nu s chiar asa fixe , si chiar asa bune ca alea facute de producator , m ai inteles?o bucsa banuiesc ca dak sta prea stransa sau ceva de genul e un motiv in plus sa se uzeze mai repede , corect?dak nu ai dimnesiunile exacte (gen bucse de super nova puse pe alfa , sau bucse de nush ce puse pe alfa),astea-s carpeli,carpeli necesare dak vrei sa te tina CEVA km ,ptr ca de ce sa nu fim realisti , multi isi iau alfa ca i frumoasa , dar nu se tin cu piesele dupa ea ,(e si cazul meu ,care intr un an n am bagat decat benz si ulei in ea cu exceptia unei bascule fata,si dupa 1 an te uiti la ea si iti pare rau , si dak ii tragi peste 150 incepe sa tremure si multe altele pe care nu are rost sa le insir), ms de sfat oricum
daca ai de gand sa schimbi tot la ea...cel mai bine fa o copie dupa certificatul de inamtriculare si gaseste pe cineva care face fregvent germania..si iti garantez k merita..eu pe 11 plec in germania si am de gand sa imi iua tot ce gasesc pt ea...inclusiv un rand suspensie sport
respect