Mi-am propus sa ajung la Rasnov pe 3 mai (sambata) deoarece pe 1 si 2 mai am lucrat. Schimbul 2! Urma sa ma trezesc sambata la 06:00 AM, si sa pleca in cel mai scurt timp ca sa fiu la 10 in Piata Sfatului! Numai ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, asa ca vineri seara am avut o defectiune la servici care s-a tradus prin faptul ca am ajuns acasa la 02:30 AM!
Mda, sambata m-am trezit pe la 11:30, nervos nevoie mare, duminica trebuia sa-mi duc soacra la aeroport la Cluj, Fest compromis...
Oricum eram constient ca am ratat multe, dar voiam sa-l cunosc personal pe Alex Mirica si sa-i multumesc (stie el pentru ce)!
Needless to say, dupa o sfada cu consoarta, la 13:00 am sarit in masina, la drum cu destinatia Rasnov! Drumul varza frate! Mi-am rupt masina nu alta!
La 17:00 eram in Rasnov! Vorbisem initial la tel. cu Treger Felix, un coleg alfist din Alba Iulia si mi-a zis ca ma indruma el cum sa ajung la vila cu pricina!
Ajuns in Rasnov, sunat Felix, semnal kanci! Cautat de nebun 15 min. dupa o alfa cu sofer (desi n-am gasit nici fara) ca sa intreb ce-cum-si unde!
Ma bag la un net sa caut un alfist pe Vodafone si imi amintesc ca am nr. lui Mirica! Il sun pe Alex si ii cer indicatii! Imi zice ca la iesirea din Rasnov catre Predeal, ~ 3 km. gasesc o vila pe dreapta si vad toate Alfele acolo!
Intre timp incepe ploaia, eu caut vila cu pricina!
Ajung la o vila care corespundea descrierii doar ca in parcare erau numai 2 alfe, una fiind ZLZ-ul. Intru in restaurant decis sa-l gasesc pe OCC, cand colo, in restaurant, nunta!
Receptionera imi zice ca a vazut un grup de alfisti dar au plecat toti!
La a doua vila erau vreo 4 alfe parcate, imi zic ca acolo sigur am noroc!
Intru in restaurant si...nunta frate...OMFG!
Ies nervos, flamand, insetat, obosit, plouat...
La a treia vila la fel, 2-3 alfe in parcare, dau sa plec si imi intorc privirea in stanga...am inlemnit!
Stateau frumoasele aranjate ca la show, una mai frumoasa ca alta!
Am recunoscut-o pe EGEţica, pe Tanţa... Mi-am clatit putin ochii cu o Brera...
Intru la receptie si intreb de alfisti...sus in sala de conferinta!
Intru cu inima stransa in sala...plin de tricouri rosii cu ItaloParts...nu cunosteam pe nimeni!
Am luat loc si am cascat putin urechile la ce se discuta!
Apoi am inceput sa identific lumea: MadKat, EGE, Mani, Soprano...
Cred ca cel care tinea cuvantarea era Firestarter, dar nu sunt 100% convins!
La un moment-dat s-a deschis usa si a intrat cineva, moment in care toti din sala au aplaudat! Si-asa l-am identificat pe Alex Mirica!
Am filmat putin, am urmarit dezbaterile privind Fest-ul si nu numai, diferente de opinii la greu...
Se facuse tarziu, era catre 19:00 si eu trebuia s-o i-au din loc ca sa ajung pe la 12:00 AM acasa, avand in vedere ca drumul era infect si noaptea nu-i ca ziua!
Mi-am luat inima in dinti si l-am deranjat 1 min. pe Alex! Un om extraordinar! I-am multumit pentru sprijinul acordat, ne-am intretinut pret de 1-2 min., mi-a parut rau ca nu am putut sa stau seara la gratar (adusesem si juma' de ţuica pentru gratargiu dar furat de evenimente l-am uitat in portbagaj)
I got myself 2 sticker-e cu AlfaClub si 2 cu Cuore Sportivo!
Una peste alta, eram deja in masina in drum catre casa!
Cea mai frumoasa senzatie am avut-o in parcare, atatea Alfe aliniate frumos, nu am cuvinte sa descriu tabloul vizual cu care mi-am delectat ochii!
Veni, vidi, vici! This is it! Sper ca la anu' sa imi planific din timp concediul in functie de Fest si sa se tina Fest-ul undeva unde sa fie si piscina...
N-am vazut mare lucru
, n-am participat la discutii
, am ratat gratarul
, dar AM FOST ACOLO!