Salut dragi alfisti,dupa cum se vede sunt nou pe-aici,dar boala dupa Afa GT e veche si cronica,cum de altfel multi o stiu prea bine.Nu cred ca sunt singurul care are uneori insomnii cu gandul la alfe si la cum sa ne dam peste cap sa le si luam.Si atunci se umple tavanul cu imagini nechemate de alfete,interioare crem,roti pe 18'',usile alea fara rama la geam si o gramada de alte chestii care nu ma lasa sa dorm in liniste.Asa ca sper ca intr-un viitor nu prea indepartat sper sa pun mana pe-un GT,ca mi-a mancat sufletul.Masina va avea o motorizare diesel,cei mai multi km ii fac in oras,asa ca se simte consumul si desi iubesc benzinarele,mai ales turbo,m-am cam saturat de 12,5l/100km si asta cu un motor de 1,9 BMW E 46(uite ca si posesorii de BMW iubesc alfele)pe care sper sa-l schimb anul asta cu o Alfa GT second.Din pacate insa n-am apucat sa merg cu nici una si as vrea sa stiu cat de fiabile sunt atat ca motorizari cat si suspensii,am inteles ca n-ar sta prea bine la capitolul asta.Bine,o mare curiozitate o am in privinta pozitiei la volan si a feeling-lui pe care ti-l da masina in mers,mai ales ca am preferat intotdeauna o pozitie cat mai joasa in scaun.Oricum astept parerile voastre,chiar daca multi dintre voi ati mai scris de spre GT,cred ca mai sunt destule de spus.Chiar,de prin Craiova sau prin zone apropiate nu e nimeni cu GT?Masini sunt cateva dar nu cunosc pe nimeni.Poate ne intalnim si dam o tura,fac cinste...