N-am vazut meciul Rapidului, dar stai linistit, sunt convins ca si acolo a fost blat
Cat priveste Sportul-Steaua, imi pare rau, dar daca tu la meciul asta ai vazut meci corect (?!)
, ce sa zic..fara suparare dar ma abtin. Faptul ca strigau aia pe acolo, hai sa fim seriosi, doar nu era sa stea linistiti sa fie si mai suspecti, mai erau si impresari straini dupa cum ziceai...Deci iti spun: blat de tort nene! Dar siropos nu asa!
Daca aia e chipa Sportului, atunci ce sa mai zicem...stai sa vezi cum vor juca cu Rapid! Si pe urma sa faci comparatie cu meciul asta!
Deci echipa pe val, in forma, cu atac nimicitor, care TRAGE la titlu chipurile (trebuia doar sa bata tot si castiga campionatul!), nu este in stare sa aibe o ocazie tot meciul?!
Face marcaj la jumatea terenului si scala Balanel singur de la jumate, lasa-o naibii frate, ca nici la divizia J nu vezi asa ceva! Sportul lua mingea, era cate unul dribla 1-2 stelisti, avea om liber demarcat in fata, el tinea mingea sa o piarda! Portarul ala intra in halul ala INTENTIONAT la Balanel pt a face penalty fara nici o intentie de a juca mingea, se vede clar s-a dus cu picioarele direct pe el pe fault, cu mainile (desi e portar!) nu avea nici o treaba, nici nu s-a intins dupa minge! NU asa joaca Sportul George, nu asa! A fost circ! Circccc!
Nu sunt patimas deloc. Eu sunt dinamovist. Dinamo e varza la ora actuala. Si chiar ar trebui sa tin cu Steaua oarecum ca sa mearga Dinamo in UEFA. Dar tineam cu Sportul sa ia campionatul ca meritau. Din pacate la Sportul e foame mare, se joaca pe seminte
, si mirajul a cateva mii de Euro i-a fascinat pe niste pusti care castiga pe an echivalentul a cateva prime de-ale lui Dica...
Hai sa fim seriosi, sa nu ne ascundem dupa deget. Asta este, Steaua tre sa iasa campioana. Are echipa f buna, dar nu asa nene...nu asa... Mai si radeau de Dinamo si ziceau de blaturi si ei sunt tot acolo. Hotii striga hotii.
Rapidul? Nu am vazut meciul, dar era normal ca si acolo va fi blat. E vorba de multi bani la mijloc, Liga Campionilor, etc....doar nu credeai ca nea Gigi sau nea Copos stau cu mainile in san in timp ce Siman face bani in Liga, nu?
Get real man!